heh tamam sende git gidinDiaBLoS™;1794418' Alıntı:Bu geçeden itibaren , ayın 1 ine kadar geceleri burada olamayacağım arkadaşlar..
İstanbulda olacağım . Kalabalıktan geceleri pek gireceğimi sanmıyorum ..![]()
Sabahları girersin no problemDiaBLoS™;1794418' Alıntı:Bu geçeden itibaren , ayın 1 ine kadar geceleri burada olamayacağım arkadaşlar..
İstanbulda olacağım . Kalabalıktan geceleri pek gireceğimi sanmıyorum ..![]()

heh bulun hadi du$$un herkesin çenesiHuriş yettim gari , geldim geldim
Büyük şef olduk he valla bu soğuklardan.. Ben şimdi bir konu bulurum , konu dışında olunca bulamıyorum
evet oyle ali amiin saglik olduktan sonraa katlaniliyo bi $ekilde sagol guzel sozlerin için ablacimDiaBLoS™;1794452' Alıntı:Allah gurbette olanlara sabırlar versin.13 senedir gurbette olan biri olarak , bayram da aileden , akrabalardan uzak kalmak nedir ben biliyorum ..
Huriye abla , Allah sağlık sıhat versin yeter ki . Herşey oluyor zamanla ..
evet oyle ali amiin saglik olduktan sonraa katlaniliyo bi $ekilde sagol guzel sozlerin için ablacim
Ben çıkıyorum iyi geceler sizlere![]()

buldugunuz konu bumu samsun beyamin Ali amin ..
Azönce bülent ersoy abimiz Gülben Ergen i topa tuttu, 40 fırın ekmek yemen lazım diye. Haklı mı sizce

evet ya$ayanlar daha iyi anlar haklisinDiaBLoS™;1794475' Alıntı:Rica ediyorum abla..Çünkü gurbeti bende yaşayan biri olarak , sizi iyi anlayabiliyorum..

ben bu konuyu beyenmedim samsun bey hiç birini takip etmiyorumki bu konu hakkinda ne konu$acamYa Ahali ben anlamam , banane buldum
Konumuz bu , heh
Bi de osman tan erkır ı seviyormuş

olur geyik meyik bi$iyler olsun artikHuriş Hanım ,
Geyik muhabbeti yapalımhaydi sor
Önde ide figgig![]()

peki sordum ne geyigiHuriş Hanım ,
Geyik muhabbeti yapalım![]()
Yahu cepten yazyorum t9 açık kalmış
Sor ne geyiği die bi

ben bu geyik sohbetini de tutmadimRen geyiği ..
Bi da sor ne rengi diee , heh