Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
sabahın 8 inden beri ayaktayım be..hem de nerelere gittim nerelerden gldim haberin yok..üstelik üşütmüşüm hastayım yıkılıyodum yine de hatrın için geldim hemde koştur koştur...

diğer arkadaşları bilemem ama ben beğendim..hatta açıkcası sıkılcağımı düşünerek gelmiştim ama yanılttınız beni...gayet güzel oynuyosun..hatta kuzenim bi çok kez belirtti beğenisini...şiveyi de güzel yapıyosun..sözün özü biz beğendik...misafirperverliğin için de ben tşk ederim...(bnm eve gelmem 5 dk sürdü :ehe :ehe)
Evine 5 dakika mesafedeki salona denk gelmişiz, gelme bari bir de :ehe
Çok geçmiş olsun bu arada :ss Bol vitamin tavsiyesi:oke:

Yok canım ne misafirperverliği :ehe Beğenmenize sevindim :) Ben beğenmedim ama kendimi :hmmm
Ayrıca oyunun başında 10 dakika konuşan o hıyar herif olmasa çok daha iyi olacaktı!.. Bize de sürpriz oldu vallahi. Çok saygısızca bir hareketti :sopa:

Benim eve gelmem 2 saat sürdü gecenin bir yarısı bomboşyollara rağmen :ehe

Başka bir oyunum olursa Avcılar'da beklerim yine :)

Candy

Candy

Üye
Oyunun nasıl geçti?

arslansem

arslansem

Üye
Yarın ben vizede nasıl bi oyun sergileyecem acaba merak ediyorum :ehe

Candy

Candy

Üye
İnşallah iyi geçer :)

arslansem

arslansem

Üye
Yarın ki kolay gibi..Perşembeden korkuyorum :agla

Candy

Candy

Üye
Korkunun ecele faydası yok , otur çalış :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Oyunun nasıl geçti?
Bir dernek gibi bir şey organize etmişti ve bizi davet etmişti. Oyundan önce dernekten bir eleman eline mikrofon alıp bir 10 dakika kadar kafa ütüledi. O modal bozdu, dahası sinir bozdu biraz.
Onun haricinde çok iyi bir performans sergilediğim bir oyun olamadı. Kendimi pek beğenmedim anlayacağın :)
Ama seyirci memnun kaldı sanırım. Tepkiler iyi gibiydi...

Umarım bir gün sen de izleyebilirsin :)

arslansem

arslansem

Üye
Korkunun ecele faydası yok , otur çalış :ehe
Tabi oradan söylemesi kolay dimi :nono: ah ah ne zaman sizin gibi bitirecem ben rahata erişecem ya..kendimi bildim bileli ders çalışıyorum yahu :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Bir dernek gibi bir şey organize etmişti ve bizi davet etmişti. Oyundan önce bir dernekten bir eleman eline mikrofon alıp bir 10 dakika kadar kafa ütüledi. O modal bozdu, dahası sinir bozdu biraz.
Onun haricinde çok iyi bir performans sergilediğim bir oyun olamadı. Kendimi pek beğenmedim anlayacağın :)
Ama seyirci memnun kaldı sanırım. Tepkiler iyi gibiydi...

Umarım bir gün sen de izleyebilirsin :)
Umarız hocam umarız :pro: maşallah hiç davet gelmiyor bize..üvey evlat :pro:

Candy

Candy

Üye
arslansem

arslansem

Üye
Yok :ah

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu arada bitirince rahata erişeceğini sanıyorsan aldanıyorsun... iki misli mesai başlıyor :ehe
Ben diyordum ki şu okuldan şu sınavlardan daha zor bir şey olamaz. Okul bitse de rahatlasam...

10 katı geldi okul bitince; 10!!!
:ehe

arslansem

arslansem

Üye
:hmmm

Candy

Candy

Üye
Haklısın yaa öğrenci olmak kadar rahat bişey yok , kıymetini bil Semih :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Tamam tamam sustum ben derse devam :ehe

Candy

Candy

Üye
En iyisi... :oke:

Candy

Candy

Üye
Klasik öğrenci tepkisi... Sen bilirsin, ben dedim diye çalışacaksan zaten hiç çalışma... Kendin için yapman gerek , bizim için hava hoş .... :islik

arslansem

arslansem

Üye
Klasik öğrenci tepkisi... Sen bilirsin, ben dedim diye çalışacaksan zaten hiç çalışma... Kendin için yapman gerek , bizim için hava hoş .... :islik
Bu da çok açık oldu yahu..İnsan biraz alttan alır :ehe

Candy

Candy

Üye
Size böyle lazım :ehe

arslansem

arslansem

Üye
:ehe

Üst Alt