arslansem
Üye
Kolaydı hocam..Ama vizelere devam,çalışmaya daSınavın nasıl geçti?

Kolaydı hocam..Ama vizelere devam,çalışmaya daSınavın nasıl geçti?

Hoşgeldin abla..Ben şahsen hastayım iyi değilimiyi ak$amlar kimler var
herkes iyimi bakiyim

O ne kiboleyn kızlarından geliyor...![]()
ponpon kızlar gibi bişey mi 
Evet edemiyorum maalesefGeçmiş olsun Semih... Ama derslerini sınavlarını ihmal etme sakın...

Allah razı olsun ablacım çok teşekkür ederimgecmi$ olsun semih
bide vizelerin varmi$ allah yardimcin olsun ablacim![]()
sen nasılsın napıyosun?Haaa..Anlamaya çalışıyorum tamamyok yaf boleyn kızı diye bir kitap vardır oradan esinlendim.
anne boleyn
merry boleyn vardır
hatta anne boleyn sonunda idam edilir felan sonum benzer diye anne boleyn yapmadım nickimi![]()

ho$geldin aleykumselam iyi gidiyo sen nasilsin karde$imSelamlar... Nasılsınız? Nasıl gidiyor?

İyiyim abla ya, annem hastalanmış onlarla uğraşıyoruz.ho$geldin aleykumselam iyi gidiyo sen nasilsin karde$im![]()

gecmi$ olsun kiyamam annelere aman cocuklar iyi bakin annelereİyiyim abla ya, annem hastalanmış onlarla uğraşıyoruz.![]()

fransa ablacim epey oldu ben buraya geleli 13 yilAnlıyorum ablahangi ülkedeydiniz?
![]()
Fransa'ya gitmek istiyorum, çok merak ediyorum orayı yaaa.gecmi$ olsun kiyamam annelere aman cocuklar iyi bakin annelere
Bakmamız gerekiyor, 19 yaşında eşek gibi adam olduk bizi hala annemiz hazırlıyor.
--------------- Ekleme ---------------
fransa ablacim epey oldu ben buraya geleli 13 yil

ee in$allah bigun gelme firsatin olur beklerim ablacimFransa'ya gitmek istiyorum, çok merak ediyorum orayı yaaa.![]()

yaa neyin vaar .. doktora gitseydiinAnnem yanımda olsaydı bakardı bana çok hastayım![]()

Bir gün nasip olursa gelirim, abla şehir söyle de oraya geleyim.ee in$allah bigun gelme firsatin olur beklerim ablacim

ben $imdi oturdugum $ehri soylesem bilemezsin oyle ismi duyulmu$ bi sehirde degilim ben yalniz isvicreye cok yakinimBir gün nasip olursa gelirim, abla şehir söyle de oraya geleyim.![]()
hee biraz oyle yapiyosun $aka $aka yaa ne diyeyim bir an once bitiir okulunu allah kavu$tursun sizi insallah zor tabi aileden uzak olmakSağol İbrahim..Ayrıyız abla annem yanımda değil okuyorum ben dışarıdayazık bana di mi?
duygu sömürüsü mü yapıyorum acaba
![]()