Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

arslansem

arslansem

Üye
Selam maxicep sakinleri..:)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Aleyküm selam...

arslansem

arslansem

Üye
Nasılsın abi?

huri$

huri$

Üye
iyi geceler gececiler

arslansem

arslansem

Üye
Hoşbulduk Ata Bey..
İyi geceler Petite Hanım..
İyiyim Alperen Bey..
:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yatsam iyi olacak ben de :hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Ben de..:) Yarın vizem var..İyi geceler herkese

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Daha saat 2 bile değil. Benim 9 yaşındaki yiğenim bile gece 2,5'tan önce yatmaz...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Günde 8 - en az - 7 saat uyku şart.
Güne de ortalama 07:00 -en geç - 08:00 gibi başlamak lazım. Gece bekçisi değilsen tabii :ehe

Ne 10-12'ye kadar uyuyarak ne de 7 saatin altında uyuyarak sağlıklı olunabilir. Sağlıkla oynamak, tembelleşmekten başka bir şey değil :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
5 saat uyku insana yetiyor da artıyor bile. Sadece Aptallar 8 Saat Uyur Diye bir kitap yazmıştı yazarın biri arkadaşlar fena kızmıştı bunu yazan adama :ehe Lakin çok doğru tespitler vardı: Çünkü aklı başında olan hiçbir insan, ömrünün üçte birini yastıklara bağlamaz! (Ayrıca nette gereksiz yere zaman öldürmez) Araştırmalar, tezli yüksek lisans çalışmaları bitince artık 6 saat uykuya razı olurum...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sabah 7'de kalkıcam 9'da dersim var, 11-14 arası ders çalışıcam ve saat 14'te üretim vizesi. Off!

Yarın eve gelicem, sonra tekrar otur çalış maliyet vizesi.! Oh be perşembe sabah giderim sadece, öğleden sonra gel eve yatış. :pro:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Vizeler, finaller, yaz okulları bunların da ayrı bir tadı vardı yahu...
Çalış Ahmet çalış :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
O kitapta 4 saat uykuyla fazladan 10 yıl yaratılabileceği söyleniyordu hatırladığım kadarıyla.
Uykusuz bir ömür ve hastalıklarla, zayıf bir beden ile geçen fazladan 10 yıl :kop:
Az uykuyla fazladan zaman kazanılır ancak o zamanı düşen performans yüzünden kaybedersin :ehe
Keza uykusuzlukla 10 yıl kazanırsın ama dinlenmiş bir bedenle iki katı yaşarsın :ehe

Ayrıca günde 4 saat uyumak da insanı aptallaştırır onu da unutmamak lazım :ehe

Bkz. Hiç uyumayıp 20 yıl fazla yaşamak :ehe
Bkz2. Hatta tuvalette kaybedeceğimiz zamanı da hesaplamak :kop:

Bu arada ben de 4 saat civarı uyuyorum maalesef ama mecburiyetten. Zira haftada boş olan tek bir günüm bile yok. Tek bir saatim bile yok.
Keşke 23:00-06:00 ya da 00:00-07:00 şeklindeki uyku düzenime dönebilsem. Sabah koşusu, güzel bir duş, ve merhaba gün!..
Yaradan'ın emanetine iyi bakmak gibisi var mı :)

arslansem

arslansem

Üye
İyi akşamlar site sakinleri..Sohbet etmek isteyen birileri var mı?:)

Berlin Boleyn

beeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn istiyorummmm

huri$

huri$

Üye
iyi ak$amlar kimler var
herkes iyimi bakiyim

arslansem

arslansem

Üye
Hmm Berlin Boleyn..Adının nereden geldiğini öğrenerek sohbete başlayabiliriz :ehe

Üst Alt