Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hoşbulduk Ata Bey..
İyi geceler Petite Hanım..
İyiyim Alperen Bey..
Praetor
Emekli Yönetici
Yatsam iyi olacak ben de
arslansem
Üye
Ben de.. Yarın vizem var..İyi gecelerherkese
ALpeRenBuGRa
Üye
Daha saat 2 bile değil. Benim 9 yaşındaki yiğenim bile gece 2,5'tan önce yatmaz...
Praetor
Emekli Yönetici
Günde 8 - en az - 7 saat uyku şart.
Güne de ortalama 07:00 -en geç - 08:00 gibi başlamak lazım. Gece bekçisi değilsen tabii
Ne 10-12'ye kadar uyuyarak ne de 7 saatin altında uyuyarak sağlıklı olunabilir. Sağlıkla oynamak, tembelleşmekten başka bir şey değil
ALpeRenBuGRa
Üye
5 saat uyku insana yetiyor da artıyor bile. Sadece Aptallar 8 Saat Uyur Diye bir kitap yazmıştı yazarın biri arkadaşlar fena kızmıştı bunu yazan adama Lakin çok doğru tespitler vardı: Çünkü aklı başında olan hiçbir insan, ömrünün üçte birini yastıklara bağlamaz! (Ayrıca nette gereksiz yere zaman öldürmez) Araştırmalar, tezli yüksek lisans çalışmaları bitince artık 6 saat uykuya razı olurum...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Sabah 7'de kalkıcam 9'da dersim var, 11-14 arası ders çalışıcam ve saat 14'te üretim vizesi. Off!
Yarın eve gelicem, sonra tekrar otur çalış maliyet vizesi.! Oh be perşembe sabah giderim sadece, öğleden sonra gel eve yatış.
ALpeRenBuGRa
Üye
Vizeler, finaller, yaz okulları bunların da ayrı bir tadı vardı yahu...
Çalış Ahmet çalış
Praetor
Emekli Yönetici
O kitapta 4 saat uykuyla fazladan 10 yıl yaratılabileceği söyleniyordu hatırladığım kadarıyla.
Uykusuz bir ömür ve hastalıklarla, zayıf bir beden ile geçen fazladan 10 yıl
Az uykuyla fazladan zaman kazanılır ancak o zamanı düşen performans yüzünden kaybedersin
Keza uykusuzlukla 10 yıl kazanırsın ama dinlenmiş bir bedenle iki katı yaşarsın
Ayrıca günde 4 saat uyumak da insanı aptallaştırır onu da unutmamak lazım
Bkz. Hiç uyumayıp 20 yıl fazla yaşamak
Bkz2. Hatta tuvalette kaybedeceğimiz zamanı da hesaplamak
Bu arada ben de 4 saat civarı uyuyorum maalesef ama mecburiyetten. Zira haftada boş olan tek bir günüm bile yok. Tek bir saatim bile yok.
Keşke 23:00-06:00 ya da 00:00-07:00 şeklindeki uyku düzenime dönebilsem. Sabah koşusu, güzel bir duş, ve merhaba gün!..
Yaradan'ın emanetine iyi bakmak gibisi var mı
arslansem
Üye
İyi akşamlar site sakinleri..Sohbet etmek isteyen birileri var mı?
Berlin Boleyn
beeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn istiyorummmm
huri$
Üye
iyi ak$amlar kimler var
herkes iyimi bakiyim
arslansem
Üye
Hmm Berlin Boleyn..Adının nereden geldiğini öğrenerek sohbete başlayabiliriz