sagol ablacim evet allah korusun da cocuklar i$te yaramazlik yapmadan olurmu ali$tim artik buuzdolabindan kucuk oyuncak araba bulmayaAman Allah korusun![]()
Noluyo yahu kim evlendi ne çocuğu?![]()

İşin zor ablasagol ablacim evet allah korusun da cocuklar i$te yaramazlik yapmadan olurmu ali$tim artik buuzdolabindan kucuk oyuncak araba bulmaya
ayakkabilarin içinden oyuncak bocek bulmaya ali$tim daha saysam ne yaramazliklar var

yok vallaDiaBLoS™;1776358' Alıntı:Allah iyilikler versin..
Doğruyu söylemek gerekirse , sert bir anne misiniz ?![]()

evli cocuklu olan benim arslansemNoluyo yahu kim evlendi ne çocuğu?![]()

yok valla
hiç sert degilim ben hatta kendimde cocugum diyebiliriz bugun ogleden sonra oglumla park yeri oyunu oynadik o otoparkci ben mu$teri guzeldi oyun kavgayla bitti
benim butun arabalari onun paryerine park etmemi istedi bende kabul etmedim kavga ettik sonra uyuduk beraber boyle iste![]()

Akşam bitti yavaş yavaş gece oluyor![]()

Hmm sonradan farkettim kusura bakmayın.Ali nin falan sandımevli cocuklu olan benim arslansem![]()

selam alper bey ho$geldiniz yoksa siz burdamiydinizi benmi yeni geldimAkşam bitti yavaş yavaş gece oluyor![]()

Beyaz Show+ders çalışma ile sabahlayacam yine sanırımAkşam bitti yavaş yavaş gece oluyor![]()

elif 10 yasindaHmm sonradan farkettim kusura bakmayın.Ali nin falan sandım
Kaç yaşındalar adları ne?![]()

Hoşbulduk teşekkürler. Ben maxicepteydim lakin gececiler konusuna mesaj yazdıktan sonra kaybolmuştum...selam alper bey ho$geldiniz yoksa siz burdamiydinizi benmi yeni geldim![]()
Maşallah Allah bağışlasın hepsini de çocukları çok severim şahsen..Yeni doğanları ağlatmada üstüme yokturelif 10 yasinda
esin 9 yasinda
selin 5 yasinda
efe mustafa 3 yasinda hepside okula gidiyo bende buraya takiliyorum gunduzleri arada geceleri oyle iste karde$im![]()

Maşallah, ALLAH bağışlasın. Vatana millete faydalı bir birey olup, vatana millete faydalı bireyler yetiştirirler inşallah...elif 10 yasinda
esin 9 yasinda
selin 5 yasinda
efe mustafa 3 yasinda hepside okula gidiyo bende buraya takiliyorum gunduzleri arada geceleri oyle iste karde$im![]()
Ebru Gündeş,Polat,Memati,İskender BüyükDiaBLoS™;1776413' Alıntı:Beyaz ın konukları kim Semih bu hafta..![]()

Maşallah Allah bağışlasın hepsini de çocukları çok severim şahsen..Yeni doğanları ağlatmada üstüme yoktur![]()

Hmm sonradan farkettim kusura bakmayın.Ali nin falan sandım
Kaç yaşındalar adları ne?![]()

Maşallah herşeye gülüyosun Furkan yaa
sen de benim gibi gülmeyi seviyorsun herhalde