herkese merhabalar nasilsiniz maxiciler abla konu dışı konusuna gel. burası kötü kokuyo:)
EroL Emekli Yönetici Petite Fille' Alıntı: herkese merhabalar nasilsiniz maxiciler Genişletmek için tıkla ... abla konu dışı konusuna gel. burası kötü kokuyo
Petite Fille' Alıntı: herkese merhabalar nasilsiniz maxiciler Genişletmek için tıkla ... abla konu dışı konusuna gel. burası kötü kokuyo
huri$ Üye sonyerolsson' Alıntı: abla konu dışı konusuna gel. burası kötü kokuyo Genişletmek için tıkla ... yaa bir selam verdim ben zaten oyle cok kalmam ayni yerde doner dururum be erol
sonyerolsson' Alıntı: abla konu dışı konusuna gel. burası kötü kokuyo Genişletmek için tıkla ... yaa bir selam verdim ben zaten oyle cok kalmam ayni yerde doner dururum be erol
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Benim yüzümden mi kötü kokuyor ... Genel konuşma abi neyse imza çok anlamlı olmuş
EroL Emekli Yönetici yahu şaka dedik hemen üstünüze alındınız --------------- Ekleme --------------- enese dedim ben
EroL Emekli Yönetici e alınmayın arkdaşlar ben lafımı ortaya korum beğenen alır, beğenmeyen çeker gider avrupa yakasından alıntı. bunuda yanlış anlamayın
e alınmayın arkdaşlar ben lafımı ortaya korum beğenen alır, beğenmeyen çeker gider avrupa yakasından alıntı. bunuda yanlış anlamayın
Berlin Boleyn hiç espiriden anlamıyonuz --------------- Ekleme --------------- evet gelirseniz bir kase çorba 2,5 tl oda tanıdıksınız diye --------------- Ekleme ---------------
hiç espiriden anlamıyonuz --------------- Ekleme --------------- evet gelirseniz bir kase çorba 2,5 tl oda tanıdıksınız diye --------------- Ekleme ---------------
Berlin Boleyn X-LifeHard' Alıntı: O istemio bana ver be Genişletmek için tıkla ... ohhhhhhhh misssssss afiyet olsun furkan
X-LifeHard' Alıntı: O istemio bana ver be Genişletmek için tıkla ... ohhhhhhhh misssssss afiyet olsun furkan