Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sitede yönetimde, yönetimden ayrılmış, normal üye olmuş insanlar arkadan işler çeviriyolar buna hak veriyorum. birileri başkalarını kışkırtıp üstüne yolluyor. ama isimler yanlış. ben enesten ademden bunları beklemiyorum. düşünmüyorum,düşünmek istemiyorum. ikiside sevdiğim insanlar kalpleri temizdir. insanız hepimiz sinirlenip yanlış işler yapabiliriz. zamanla düzeleceğini düşünüyorum. sen daha tecrübelisin bu tür konularda. herşey zamanla yoluna girecek gibi hissediyorum.

Yönetimden ayrılıp da normal üye gibi davranabileni açıkcası görmedim 5 senedir şu sitede. :)

Ya çekip gidiliyor ya da yönetime sallamaya başlanıyor fix bunlar alıştım artık, aynı tabloyu çok kez görmüşümdür. =)

Benim üzerime değil, yönetim üzerine saldıranlar var ve inanın sizin bilmediğiniz farklı konular da mevcut ayrılıklarda. Bel altından vurulduğunu bile gördük 1-2 mesajda... 3 gün önce aynı dava için uğraştığın adamın gelip de sana bel altından laf atması insanı düşündürüyor.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/site-hakkinda/maxicep-ten-kimler-geldi-kimler-gecti-nostalji-28623.html

Sevgili Ahmet , bu sizin , içinizde kimi zaman yaralar bırakan , kimi zaman sevinçle umutla bir haber beklediğiniz , merak ettiğiniz güzel insanlar için açılmış bir konuydu .. Hepimiz böyle umutlarla sevinçlerle güzelliklerle hatırlanırız inşallah

O konuyu geçtim hala midnight'tan haber beklerim. Ben geldim aga yazmasını beklerim forumda ama yıllardır sesi çıkmıyor bizim aga'nın...

İyi niyetle açtığım konuda bile ben neden yokum diye tavır yapanlar olmuştu ve ben o konuyu açtığımda üye sayısı bugünkü kadar değildi tek tek üye listesini gezerek bakmıştım. :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bigün bizde o listye girmeyelim abi :(

Sen girme o listeye, çok muhabbetimiz olmasa da tanırım seni. Doğru düzgün mesajın yokken nick değişimi için pm atmıştın. Bilmem hatırlar mısın. :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Keşke Girsem derim , Hatırlanmak , iz bırakabilmek zamanında da olsa dostlukları paylaşabilmek çok güzel bir duygu

Candy

Candy

Üye
İyi geceler hepinize ... :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sizde burcu hanim

haltie

haltie

Üye
Sen girme o listeye, çok muhabbetimiz olmasa da tanırım seni. Doğru düzgün mesajın yokken nick değişimi için pm atmıştın. Bilmem hatırlar mısın. :)

:)hatırlarım :)çünkü o işlemi sen yapıyodun.ben pek fazla takılmazdım sömürürdüm sadece siteyi:)(doğruyu söylemek gerekirse ama zamanla alıştım)bunda samsunspor cok etkili yuzde yuz o burda diye demiyorum cok yardımcı oldu nick değiştirme amacım gerçek ismim olsun istedim oda siteye güvendiğim ve devamlı girmeye karar verdiğim için avatırımdada kendi fotom var zaten :)sağoasın bu arada değiştirme olayında yardımcı olduğun için geç oldu ama:)

--------------- Ekleme ---------------

:)hatırlarım :)çünkü o işlemi sen yapıyodun.ben pek fazla takılmazdım sömürürdüm sadece siteyi:)(doğruyu söylemek gerekirse ama zamanla alıştım)bunda samsunspor cok etkili yuzde yuz o burda diye demiyorum cok yardımcı oldu nick değiştirme amacım gerçek ismim olsun istedim oda siteye güvendiğim ve devamlı girmeye karar verdiğim için avatırımdada kendi fotom var zaten :)sağoasın bu arada değiştirme olayında yardımcı olduğun için geç oldu ama:)

iyi geceler burcu:)

--------------- Ekleme ---------------

iyi geceler burcu:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kimse kaldı mı? :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:zzz:

Bu arada ne muhabbet dönmüş yahu, tam da yatacak geceyi bulmuşuz :ehe

ALpeRenBuGRa