Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
bak daha fazla ılerı gıtme ıstersen gecen gun admın alımları baslamıstır dıye konu acan adem dıye bı adam var onuda kattıkmı kendı saflarımıza ıyıce beter olurusnuz zaten o adamın actıgı konulara gulmekten bızımle duello yapmaya halınız kalmaz
O adamı öldürdük biz :naughty:

zibidi39

zibidi39

Üye
o ölmez ki o ölürse herkez ölür

hem bu kadar emın olma kendınden daha once cok olmustu o yıne cıkar bı yerlrden googlenın sahıbı benım iş isteyenler ozel mesaj atsın dıye :D:D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:sn:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Allah in selami üzerinize olsun iyi geceler dilerim :)

zibidi39

zibidi39

Üye
ya herbıden ya su takım cok sınır edıyo benı boyle durumlarda

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yasminoz :angry:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet ... Attığı ilk gol kalecinin hatası ... Haftaya da beşiktaş a yenilecek yazık valla ...

Odysseus

Odysseus

Üye
Heyyytt noluyo burda :box:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mevzu var :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
helal ade3m abım gelmıs benım bee heyyy preator nerdesın bılaber gel bakalım boyle adem abı yokken ahkam kesıodun :D:D:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Evladım Adem Abinle biz mitolojideki tanrılar gibiyiz. Birbirimizi banlayamayız, uyarı veremeyiz; ölümsüzüz anlayacağın.
Araya girersen sen zararlı çıkarsın ama :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
helal ade3m abım gelmıs benım bee heyyy preator nerdesın bılaber gel bakalım boyle adem abı yokken ahkam kesıodun :D:D:D

Sende gaz verme yaw. Ben LPG ile çalışmıyorum :ehe Kim çıkarıyor bakalım mevzuyu. :polis:

Odysseus

Odysseus

Üye
Evladım Adem Abinle biz mitolojideki tanrılar gibiyiz. Birbirimizi banlayamayız, uyarı veremeyiz; ölümsüzüz anlayacağın.
Araya girersen sen zararlı çıkarsın ama :ehe

+1 +2 +3 Mitolojik canlılarız biz :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
ben hep demısımdrı zaten su preator gıbı 10 tane avukat olsun turkıyede adelet sıstemı ip gıbı olur dıye :D

Üst Alt