Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
Sponsorlu Bağlantılar
Praetor
Emekli Yönetici
İyi geceler Burcu
EroL
Emekli Yönetici
berlin görmesin hoşgeldin deyebiilir hoşçakalın burcu iyi uykular
Teşekkürler yasminoz. Hastaneyi bulup da önüne gelince son kez bir baktım parmağa, kanama ben hastaneyi bulana kadar durmuştu Dedim şimdi devlet hastanesine gitsem güven olmaz, parmağım kesildi diye giderim böbrek yetmezliği var diye diyalize sokarlar... Özel hastane de içinde cam kalmış mı bakacağız diye iyice parçalar üstüne bir de dikiş atar para için diye düşündüm. İçinde cam var mı diye eczaneye sorayım dedim. O da sağolsun hastanenin yolunu tarif etti
Aldım bir yara bandı geldim eve Boşu boşuna Üsküdar'ı tavaf etmiş olduk gece gece
bu konuya sabah bişiler yazmak şiddetle yasak ama yasaklar da tatlı be..
dün o kadar uykum vardı ki benden 5 saniye önce yazdığın cevabı görmemişim.. neyse en iyisini yapmışsın.. Alah düşürmesinde eksikliklerini de vermesinde ama ben hiç sevmiyorum dr hastane falan... çok mecbur kalmadıkça da gitmiyorum.. dediğin gibi devlet adama 3 aylık ömrün var muamelesi yapıyo özel olan da parmağı için gitmiş birinin popo filmini bile çektiriyo para için..
tekrardan geçmiş olsun..
not: sigara içen genç üyeler gördüm az önceki mesajlarda yazık ciğerlerinize ya..ne anlıyosunuz saçma sapan zarar veren bi dumandan...hem kendinize hem çevrenize zarar veriyosunuz..zor bırakılan bi meret olduğunu bildiğiniz halde nasıl sigara içmeye başlayıp alışkanlık hale getiriyosunuz anlamış değilim açıkcası...yol yakınken terkedin şu sigarayı.."sigaranı da beni de kendini de yakma" slogan güzel...