şahsen bende ağzında sigara düşünemiyom belkide düşünmek istemiyom :ehe
Berlin Boleyn bu illete alıştınmı bırakması zor oluyo yahu... anca ölüm korkusu sarıcak öyle bırakırım ben...
Berlin Boleyn sanada iyi geceler semih tatlı rüylar gör tam zamanında çıkıosun yoksa praetor burayı elm sokağına dönüştürecekti bari sen kaç canını kurtar
sanada iyi geceler semih tatlı rüylar gör tam zamanında çıkıosun yoksa praetor burayı elm sokağına dönüştürecekti bari sen kaç canını kurtar
Praetor Emekli Yönetici Semih sende de sigara kullanır bir hava seziyorum? Nikotin kokuyor senin üyelik?..
Praetor Emekli Yönetici Semih sende de sigara kullanır bir hava seziyorum? Nikotin kokuyor senin üyelik?..
arslansem Üye Ben yeni giriş yaptım diye selam için şey ettiydim ne nikotini ne sigarası..Sigara az bize esrar eroin falan
Ben yeni giriş yaptım diye selam için şey ettiydim ne nikotini ne sigarası..Sigara az bize esrar eroin falan
EroL Emekli Yönetici aha gördünmü berlin kardeşim yeni girdi daha sen hemen güle güle diyosun yazık bea
arslansem Üye Ya bu arkadan konuşanlar moda oldu..Benim de arkamdan konuşanım var mıdır acaba? --------------- Ekleme --------------- Berlin Boleyn' Alıntı: vur dedik öldürdün yahu semih Genişletmek için tıkla ... şaka yahu
Ya bu arkadan konuşanlar moda oldu..Benim de arkamdan konuşanım var mıdır acaba? --------------- Ekleme --------------- Berlin Boleyn' Alıntı: vur dedik öldürdün yahu semih Genişletmek için tıkla ... şaka yahu
superbot Üye yahu şurda 10 başıyım ama gece 3-4 de girdiğim bile olmuştur. İnsan yaşa hürmetten bir subaylık terfi verir
yahu şurda 10 başıyım ama gece 3-4 de girdiğim bile olmuştur. İnsan yaşa hürmetten bir subaylık terfi verir