işte geldim burdayım ben bu işte ustayım :pro:
EroL Emekli Yönetici Berlin Boleyn' Alıntı: yorgun,bulanık ve iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... teşekkürler iiyim
Berlin Boleyn' Alıntı: yorgun,bulanık ve iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... teşekkürler iiyim
Berlin Boleyn catalfleg' Alıntı: Hoşbulduk saol nasılsınız görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... yorgun,bulanık ama iyi sen nasılsın görüşmeyeli çiko
catalfleg' Alıntı: Hoşbulduk saol nasılsınız görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... yorgun,bulanık ama iyi sen nasılsın görüşmeyeli çiko
Berlin Boleyn ay senin sevgilindemi var bu gençlik nekadar hızlı yahu. aranız neden bozuk,umarım aşılacak bi sorundur..
ay senin sevgilindemi var bu gençlik nekadar hızlı yahu. aranız neden bozuk,umarım aşılacak bi sorundur..
catalfleg Üye o kdr da küçük değilim hani yaş oldu 17 ne kaldı şurda +18 e biz kopamayız zaten 2 qune kalmaz barışırız 1 buçuk yıl olucak onla birlikte
o kdr da küçük değilim hani yaş oldu 17 ne kaldı şurda +18 e biz kopamayız zaten 2 qune kalmaz barışırız 1 buçuk yıl olucak onla birlikte
Berlin Boleyn takıldım öyle tabiki aşkın yaşı yok inşallah mutlu olursunuz. darısı bütün bekarların başına yani şekil 1 a
takıldım öyle tabiki aşkın yaşı yok inşallah mutlu olursunuz. darısı bütün bekarların başına yani şekil 1 a
catalfleg Üye hiçç ya ne olsun işte okul ev okul ev 3 gunluk hayatta 5 gun okula gıdıyoruz Not : Alıntı
Berlin Boleyn bende ne olsun ehliyet sınavına çalışıyorum oyüzden beynim bulanık bugünde hoca beni ekti.sinir sistemimi bozdu. lisedeyken ne güzeldi dert yok tasa yok.kaçıp duruyodum zaten. sen ekiyomusun okulu.
bende ne olsun ehliyet sınavına çalışıyorum oyüzden beynim bulanık bugünde hoca beni ekti.sinir sistemimi bozdu. lisedeyken ne güzeldi dert yok tasa yok.kaçıp duruyodum zaten. sen ekiyomusun okulu.