:pro::pro: Eskilerden birini gördüm sanki :)
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Eskilerden birini gördüm sanki
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici öğlene kadar berbattı sonra maxichat kalktı ve moralim düzeldi ohh bee siz nasılsınız ?? ATa abi??? ALi abi??? MElek ????
öğlene kadar berbattı sonra maxichat kalktı ve moralim düzeldi ohh bee siz nasılsınız ?? ATa abi??? ALi abi??? MElek ????
DiaBLoS Admin Sağolasın kardeşim..Birgün daha bitti...Bakalım yarın bizi neler bekliyor göreceğiz.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Sağolasın kardeşim..Birgün daha bitti...Bakalım yarın bizi neler bekliyor göreceğiz.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Praetor Emekli Yönetici Ata Ağabeyin sıksın yanaklarını Ata Ağabeyinin canı çıktı bugün. Avukat olmak ne zormuş arkadaş
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Ata Ağabeyin sıksın yanaklarını Ata Ağabeyinin canı çıktı bugün. Avukat olmak ne zormuş arkadaş Genişletmek için tıkla ... Abi kimse borçlarını ödemiyo çekler dönüyo valla işiniz çok zor ... --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Neden aktif değil acaba
Praetor' Alıntı: Ata Ağabeyin sıksın yanaklarını Ata Ağabeyinin canı çıktı bugün. Avukat olmak ne zormuş arkadaş Genişletmek için tıkla ... Abi kimse borçlarını ödemiyo çekler dönüyo valla işiniz çok zor ... --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Neden aktif değil acaba
Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: Abi kimse borçlarını ödemiyo çekler dönüyo valla işiniz çok zor... Genişletmek için tıkla ... Meslek zor yahu... Öğrenciliğinizin kıymetini bilin vallahi... Bir de Kayseri oyununun ezberi var... Onunla uğraşıyorum... Rolüm değişince ezber sorunu çıktı haliyle s Ooof of...
yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: Abi kimse borçlarını ödemiyo çekler dönüyo valla işiniz çok zor... Genişletmek için tıkla ... Meslek zor yahu... Öğrenciliğinizin kıymetini bilin vallahi... Bir de Kayseri oyununun ezberi var... Onunla uğraşıyorum... Rolüm değişince ezber sorunu çıktı haliyle s Ooof of...
Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: hayırdır Ata ?? Genişletmek için tıkla ... Anlarsın sen hayrını şerini... TuRkiShCowboy' Alıntı: Herkese bay Genişletmek için tıkla ... Hoşçakal...
yasminoz' Alıntı: hayırdır Ata ?? Genişletmek için tıkla ... Anlarsın sen hayrını şerini... TuRkiShCowboy' Alıntı: Herkese bay Genişletmek için tıkla ... Hoşçakal...
arslansem Üye Gece hayatına alıştık yahu..3-4 ten önce uykum gelmiyor artık..Bu konu benim için artık sıradan
Yasminozz Üye Praetor' Alıntı: Anlarsın sen hayrını şerini... Genişletmek için tıkla ... ne biliym önce merdane sallamışsın sonra kızmışsın da naaptım dedim bi an.. =))
Praetor' Alıntı: Anlarsın sen hayrını şerini... Genişletmek için tıkla ... ne biliym önce merdane sallamışsın sonra kızmışsın da naaptım dedim bi an.. =))
Praetor Emekli Yönetici arslansem' Alıntı: Gece hayatına alıştık yahu..3-4 ten önce uykum gelmiyor artık..Bu konu benim için artık sıradan Genişletmek için tıkla ... Hiç tasvip etmiyorum yasminoz' Alıntı: ne biliym önce merdane sallamışsın sonra kızmışsın da naaptım dedim bi an.. =)) Genişletmek için tıkla ... Gitmek yasaktır!..
arslansem' Alıntı: Gece hayatına alıştık yahu..3-4 ten önce uykum gelmiyor artık..Bu konu benim için artık sıradan Genişletmek için tıkla ... Hiç tasvip etmiyorum yasminoz' Alıntı: ne biliym önce merdane sallamışsın sonra kızmışsın da naaptım dedim bi an.. =)) Genişletmek için tıkla ... Gitmek yasaktır!..