İyi geceler.
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: E iki buçuk saat cevap alamayınca kendi kendime yazdım haliyle Nasılsınız gececiler? Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Atacık iyiyim sen nasılsın.
Praetor' Alıntı: E iki buçuk saat cevap alamayınca kendi kendime yazdım haliyle Nasılsınız gececiler? Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Atacık iyiyim sen nasılsın.
Praetor Emekli Yönetici Doğuş-çilek-hayatla uğraşan kardeşimiz, ey zibidi! Herkese merhaba Ne yapıyorsunuz şu anda
zibidi39 Üye son 10 gundur fruma takılamıorum arkadslar ara ara gırıcem haberını ola malum hayat sartları egıtım iş para kontor yemek fıstık 3g
son 10 gundur fruma takılamıorum arkadslar ara ara gırıcem haberını ola malum hayat sartları egıtım iş para kontor yemek fıstık 3g
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Doğuş-çilek-hayatla uğraşan kardeşimiz, ey zibidi! Herkese merhaba Ne yapıyorsunuz şu anda Genişletmek için tıkla ... Evde oturup ilk sahuru bekliyorum
Praetor' Alıntı: Doğuş-çilek-hayatla uğraşan kardeşimiz, ey zibidi! Herkese merhaba Ne yapıyorsunuz şu anda Genişletmek için tıkla ... Evde oturup ilk sahuru bekliyorum
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Sana da iyi beklemeler. Ben yatacağım az sonra Genişletmek için tıkla ... Hadi iyi geceler.
Praetor' Alıntı: Sana da iyi beklemeler. Ben yatacağım az sonra Genişletmek için tıkla ... Hadi iyi geceler.