Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
süper yaa...hayal gücü de harika ama...kırmızı don ve hindi... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Daisy

Daisy

Üye
İyi geceler herkese. =)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ii geceler maxi...;)

Daisy

Daisy

Üye
Tekrardan herkese iyi geceler, uyku vakti. :zzz:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Rekor kırdım:) Kafalar iyi.

Herkese iyi geceler

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:stres::stres::pokey: :vur

lovestar

lovestar

Üye
ya bu hafıza kartından silinen videoları nasıl getircez gececiler.recover my files ve easy recovery işe yaramıyo:(

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
FileScav programını kullan :oke: Beni hiç yarı yolda bırakmadı şimdiye kadar :)

lovestar

lovestar

Üye
tmm dostum denicem.sağolasın.

edwird

edwird

Üye
şimdi eve geldim anahtarı deliğe sokacakken anahtar kırıldı bağırdım dede ben geldim kapıyı aç dedim açmadı camdan taş atmaya başladım bende sonra tabi dedem bi uyandı attığım taşlara bu ne lan bu saattemigeldin eve hayvan herif dedi dedeme bu dediğinin onur kırıcı olduğunu söyledim camdan balgam attı gözüme geldi gözümü açamıyorum şimdi birbirine yapıştı ne yapmalıyım

Yasminozz

Yasminozz

Üye
dedeni evlendirme programlarından birine yollaa bence... :D :D

c3r3n

c3r3n

Üye
Vayyy deden de iyi nişan almış hani maşallah.Camdan balgam atıp gözüne geliyor... :ehe

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
gececlr konusna öğln ortası yorm çok saçma

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Birincisi konunun mahiyetinden haberdarım.
Zaten bu nedenle bir konu açmadım, açılmış ama kaçırdığım bir konudaki yorumu beğendiğimi belirttim yalnızca. Bu beğenimi sunmak için geceyi beklemek zorunda olduğumu düşünmüyorum.

İkincisi,
herhangi bir konuya yorum yazarken izin ya da icazetinize tabi olduğumu zannetmiyorum.

Hakaretlerinizi yönelttiğiniz yerlere dikkat eder ve saygı sınırlarını aşmazsanız sizin için daha iyi olacaktır.

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
Birincisi konunun mahiyetinden haberdarım.
Zaten bu nedenle bir konu açmadım, açılmış ama kaçırdığım bir konudaki yorumu beğendiğimi belirttim yalnızca. Bu beğenimi sunmak için geceyi beklemek zorunda olduğumu düşünmüyorum.

İkincisi, herhangi bir konuya yorum yazarken izin ya da icazetinize tabi olduğumu zannetmiyorum.

Hakaretlerinizi yönelttiğiniz yerlere dikkat eder ve saygı sınırlarını aşmazsanız sizin için daha iyi olacaktır.
yorm yazrken izin yada icazet almanz gerekyor nerde yazmşm?
kime ne zaman hakaret yöneltmşm?
amacınz satşmakta açıkça söyleyn?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yorumuma hakaret ile karşılık veren ve kullandığınız amiyane tabiri yinelemek gerekirse "sataşan" sizsiniz.
Bir yorumu beğenip "mükemmel bir yorum" yazıp çıkıp gitmek gececiler konusu için bir sorun oluşturmaz, ancak sizin başlattığınız üzere bir tartışmanın başlatılması bu konuya uygun değil.
Cevabınız varsa ya özel mesaj atın ya da profilime yazın.
Buraya yazmanız durumunda silinecektir.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
İyi geceler.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Selamun Aleyküm :cool
Nasılsınız :maxicep: Gece Kuşları

iremm

iremm

Üye
A.S.

herkese iyi geceler...iyidir ne olsun Buğra sen nslsın? :)

Üst Alt