Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sağol ben de iyiyim ama önceki hafif içmiş gibi duranı daha tatlıydı bence :)
Bu pek bir saldırgan duruyor :ehe

c3r3n

c3r3n

Üye
:ehe sanırım

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
iyi geceler arkadaşlar :) Bu gece çok güzel olacak Turkcell 2 gün bedava kampanyası devam ediyor BEDAVA yazdım 8040'a mesaj atmak için saatin 23:59:56 olmasını beklemekteyim :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Selamünaleyküm....

c3r3n

c3r3n

Üye
Aleykümselam..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Aleyküm Selam. Hoşgeldin.

Son 10 DK :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Benim saat 00,02 ...

Dwyane_Wade

Üye
offf yaaa yarın yine okul var...:(

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yarın yine iş var :(

Dwyane_Wade

Üye
Hangi işle meşgulsün abi?

Yasminozz

Yasminozz

Üye
selamlar... ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu gece hareketli diyebilirim...Hareketli geceleri çok sevmişimdir hep.

A.selam yasminoz.:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Muhasebe çalışıyorum... Off..

Pure Life

Pure Life

Üye
Yasminozz

Yasminozz

Üye
benim bir dedem var allah kimsenin başına vermesin şimdi geçen gün bir arkadaşımla geziyordum bizim oradaki parkta önümüzden bir kız geçiyordu arkadaşla laf atalım dedik kız bizim komşunun kızıymış daha yeni gördüm.neyse tam o sırada biz kızın peşinden giderken dedem çıktı karşıma.kıza baktı selam verdi benimle birlikte arkadaşıma da balgam attı. arkadaşım ağlayarak bana küfür etti bir daha seninle konuşmayacağım nasıl deden var senin dedi.dedem bana uzun zamandır balgam atar ama arkadaşıma ilk defa attı.daha önce başka bir forumda yardım istedim oradaki adminler bana önce tekme attı sonra tokatladı bende dedeme söyledim oranın edminlerini balgamıyla boğdu. ben de buraya geldim.
dedeme arkadaşıma yaptığı şeyin onur kırıcı olduğunu söyledim ama dinlemedi bi balgam daha attı

bana yardım edin bu dedemden nasıl kurtulurum ben

dedemi annem evden atmaya çalıştı bi kere ama dedem istemedi.annem babasını çok seviyor.bir gün anneme dedimki bu evden ya dedem gidecek ya ben dedim.annemde sen git o zaman dedi.ağladım anne ben nereye gideyim dedim.o sırada dedem geldi beni ağlarken gördü.anneme çocuğu dövdünmü ne yaptın dedi yok dövmedim dedi.iyi o zaman ben döverim dedi tekme tokat girişti burnumu kırdı.

leblebi yedirmek istedim balgamı kurusun diye ama yemedi.benim planımı anladı sanırım bütün tozları ağzıma döktü bana çiğnemeden yutturdu.

valla benim dedem bunlardan dahada vahşi ah bir görseniz dedemi foto çekmeye çalıştım makinaya balgam attı çekemedim bir çekebilsem görürsünüz ne kadar vahşi olduğunu

iyi geceler bu gece de geldim. bugün ne oldu inanamazsınız.şimdi dedem yılbaşı için hindi almış.1hindi alana 1kırmızı don bedava vermişler.bu dedemde donu alıp hindiye giydirmiş.bi geldim baktım dede yaa sen manyakmısın demeye kalmadı balgam attı bana.sonra sinirlendim dedeme bağırdım ne balgam atıyon ya delimisin pisikopat benim onurumu kırmaya ne hakkın var senin dedim bide tokat attı sonra burnumu sıktı hindisinide aldığı gibi bahçeye kaçtı.hindiyi kesmedi ama besleyip bütütecekmiş.artık evimizde bir hindimiz var.

bu çocuk şaka mı yaa...gece gece hiç gülceğim yoktu yanii.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
c3r3n

c3r3n

Üye
Gülmekten karnıma ağrılar girdi :D allahııııııım ne güldüm yaaa
Şaka olmalı mazallah buraya da tükürüverir... :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi