Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

baronofnights

baronofnights

Üye
tutmayın kendımı ıntıhar edecem.... bugun kımın ölüm yıldonumu genclık su parcalara bak hepsı damar be..bugun eglence zamanı..ama nerde bu devırde eglence ..

lovestar

lovestar

Üye
Slm arkadaşlar.hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.nöbetteyim ben zaten bize uyku yok.everytime gececiyiz.sevgiler herkese....

Dwyane_Wade

Üye
Bu gece buralardayım...pek uykum yok...:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Selamünaleyküm..Pek huyum değildir bu saatlere kadar durmak pc de:) ama yılbaşı dedik duruyoruz...Napıyorsunuz bakalım?

edwird

edwird

Üye
iyi geceler bu gece de geldim. bugün ne oldu inanamazsınız.şimdi dedem yılbaşı için hindi almış.1hindi alana 1kırmızı don bedava vermişler.bu dedemde donu alıp hindiye giydirmiş.bi geldim baktım dede yaa sen manyakmısın demeye kalmadı balgam attı bana.sonra sinirlendim dedeme bağırdım ne balgam atıyon ya delimisin pisikopat benim onurumu kırmaya ne hakkın var senin dedim bide tokat attı sonra burnumu sıktı hindisinide aldığı gibi bahçeye kaçtı.hindiyi kesmedi ama besleyip bütütecekmiş.artık evimizde bir hindimiz var.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Biraz aşırıya kaçmış be gardaş..Yeni yıla girmişken olmaz ama? Geçmiş olsun diyelim gardaş.

Sen hindiyi gece öldür bence:)

edwird

edwird

Üye
dedem uyudu şimdi.hindiyi aradım bahçede bulamadım.tam odama giderken bık bık bık diye sesler geldi.dedemin odasına bir baktım hindi orada.koynuna almış hayvanı.o hindiyi alıp kesmem lazım benim yoksa bık bık bık sesinden uyumam imkansız benim.nasıl alıp keserim sizce.hindi kesilmesi zormudur bilen bir arkadaş varmı.

Dwyane_Wade

Üye
Bilgisayar başında yeni yıl'a girdim...Demek ki tüm yıl bilgisayar başındayım...:ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu konuya kaç gecedir geliyorum ama hiç bir şey anlayamıyorum :) en iyisi sadece izlemek :)

Dwyane_Wade

Üye
Ben yatıyorum...Tüm maxicep ailesine iyi geceler...:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Iyi geceler yeni yılda başarılar dilerim.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Dj Airmax™;1190007' Alıntı:
Burada geceleri sohbet etmek için üyeler girer.:oke:

Resmen hakaret etmişsin yani :) O kadarını da anladım ;) Başlıktan belli oluyor geceleri üyelerin sohbet ettiği :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Selam gececiler!!!
Nasıl acaba keyifler?

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
grçek gececlri 04ten sonra görmk isterm :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
O artık sabahçı olur ama :ehe

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
doğru sabaha ne kalyor ki :)

c3r3n

c3r3n

Üye
Selammmmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Nasılsın ceren?..

Önceki kedi daha tatlıydı sanki :hmmm

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Patriot geçen gece gerçek gececiler nerede dedin yazdım kayboldun. 3 gecedir saat 6 da çıkıyorum buradan. ;)

Üst Alt