Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ardından DiaBLoS™ kullanıcı adlı üyemiz tarafından 29.12.2007, 23:48'da açılmıştır. Gece Kuşları buraya
Son olarak da gereksiz mesajlar bölümünde 03.07.2008, 01:36'da ALpeRenBuGRa kullanıcı adlı üye tarafından açılmıştır.
Bu nedenle konular van_hoijdonk kullanıcı adlı üyemiz tarafından 24.07.2007, 01:26'da konu dışında açılmış bulunan konu altında birleştirilmiştir. Bu GeCe Kimler Var BakaLım? Gececiler buraya
Buradan devam edelim
DiaBLoS
Admin
Selamünaleyküm.
Herkese iyi akşamlar + geceler
Yarın iş başı.Hoşcakalın
Praetor
Emekli Yönetici
İyi geceler gececiler
Hoşçakal Diablos kardeşim!.. Ama hafif bir tavukluk seziyorum sende
10'dan önce yattığın da oluyor mu
DiaBLoS
Admin
Yatmıyorum ya hacı Fox da saat 23.00 boks maçı var (muhakkak izle tavsiyem ) daha onu izliyeceğim.Biraz boks deneyimimiz varya hani o bakımdan Asıl işim lisanslı olarak basketbolcu . + spor programları derken 1- 2 oluyor sabah 06,50de ayaktayız
Saygılar
Praetor
Emekli Yönetici
İyi seyirler o halde sana...
Ben de lisanslı satranç oyuncusu ve basketbolcuydum...
Aah ah...
Efes Pilsen ve Galatasaray'ın yaz okullarında oynadım.
Sonra Uğur Koleji - Emlak Bankası - Darüşşafaka en son da Fenerbahçe'de oynadım.
Tabii iş bu kadar ciddiye binince tam gün olan okulumla çatıştı, Anadolu Lisesi'ni bırakıp düz liseye geçmem gerekiyordu, ama yapmadık tabii...
Ders uğruna değil tabii aşk uğruna ya...
Neyse
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Hastayım, bu gecelik benden bu kadar. Yarın görüşmek üzere.