Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

mservank

mservank

Üye
:)
Bol akraba kötüdür benim akrabam var da noluyo akrabasız gibiyim hiçbirini takmıyorumn:)
hem çok olunca ev de boş olmuyo gına geliyo yani çok şanslızın yerinde olmak isterdim

öyle demeyin ya benimki yüzsüzlük oluyor ama tabi arada el,ne geçince insan şoke oluyo ,Allah ım para dedikleri şey bu mu diye
hatta ayda yılda bir para gelince aklını yitiriyorsun such as: teyzemler beni ziyarete geldiklerinde para verdiler 50 ytl tabi parayı görünce şaşırdım gerek yok diyeceğime bu çok dedim :kop: bunu da saatler sonra fark ettim e tabi az para veririsen böyle yüzsüzlüklere de katlanacaksın :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:ehe Güzel anıymış :oke:

Tabii akrabasızlığın kötü yanı kötü günde görünür onu da unutmamak lazım...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:) :) :) :)

--------------- Ekleme ---------------

benden bu kadar...hadi cümleten ii uykular... ;)

elmyra

Üye
bendendee ii gecelerrrr

mservank

mservank

Üye
good night ,sweet dreams...

karides

Üye
Bana cesaret edemezler; ama aileme (hem ana hem de baba tarafından) az kazık atmamışlardır ve her defasında babam önlemiştir benden gelecek gazabı. Bu nedenle sevmem akrabalarımı. Hiç biriyle de kişisel ilişki kurmam. Kimseye ikinci bir şans tanımamak lazım. Çünkü emin olun ki ikinci kez üzülen yine siz oluyorsunuz.

mservank

mservank

Üye
;ama her insan aynı değildir bunu anlamk için de 2. bir şans verilmelidir ama 3. asla...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:) :) :) :)

benden bu kadar...hadi cümleten ii uykular... ;)

bendendee ii gecelerrrr

İyi geceler, bayram şekeri tadında rüyalar :)

Bana kalırsa bir insan, güvendiğiniz bir kişi, size bir kere kazık atarsa bu onun hatası, 2. kez atarsa bu sizin hatanız olur. Bu açıdan hayat felsefem karidesinkine daha yakın...

İyi geceler MaxiCep...

GRafix

GRafix

Üye
Selam Millet:box

mservank

mservank

Üye
Aslında doğru söylüyorsunuz 2. kez vermek bizim hatamız olur ama ben işimi garantiye almak haksızlık mı ediyorum diye düşünmemek ve karşıma bana 2. şans bile vermedin dediğini duymamak için 2. şansı veririm.

hidayet

hidayet

Üye
iyi geceler maxicep ailesi nasılsınız bakalım :)

jöly

Üye
iyi geceler gececiler...benim bayramın son günü hiç iyi geçmedi...dün gece otelin merdivenlerinden düştüm bugün İzmire gelir gelmez hastaneye gittim ve ayağım şu an alçıda...6 hafta ayağım alçıda kalacak...:agla

Anıl Umut

Emekli Yönetici
jöly geçmiş olsun ya:(

Anıl Umut

Emekli Yönetici
beşiktaş naptı yaa sinir oldum oynadığı oyuna elendik maalesef ..
tüm bjklilere geçmiş olsun!!

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
kendimi çok yanlız hissediyorum:(

jöly

Üye
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
yok bişey yanlızım:(

Anıl Umut