Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ben iyiyim çok şükür...zaten geç geldim eve anane ziyaretinden derken maxiyi açmam bu vakti buldu işte...ama ben zaten genelde gececiyimdir hayırdırlık bişi yok yanii.. :D

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
hmmm bana mı hayırdır dün 4.5 a kadar netteydim ama görmedm de.... :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
4 buçuğa kadar kalmıyorumm...genelde 3 ya da 4 te yatarım..ama en son maxiyi kapamam...maxiye ii geceler diyip msn de muhabbet ettiğimde olur sıklıkla... ;)

yalan borcumda yok.. ;)

--------------- Ekleme ---------------

neyse saat 4 olmuş gidiyorum...herkese afiyetli sahurlar ve hayırlı uykular... ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İyi geceler MaxiCep...

researcher

Üye
gelecek haftaya kaldı gececilik...

omayra

Üye
elimi çok derin kestim dikiş atılmasını gerektirecek kadar hem de... Üst üste 5-6 yara bandı sardım, şimdilik kanama çıkmadı üste. Korktum gitmedim hastaneye. Canım yanıyor:(

dreamboys69

dreamboys69

Üye
elimi çok derin kestim dikiş atılmasını gerektirecek kadar hem de... Üst üste 5-6 yara bandı sardım, şimdilik kanama çıkmadı üste. Korktum gitmedim hastaneye. Canım yanıyor:(
tocana söyle götürsün hasteneye,yarabandı olmaz abla...
ya sinirlere liflere bişey olduysa tehlikeli...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici

Bence geciktirmeyin!!! Eliniz kötüyken klavyeyi ise kullanmayın derim. Zira her harekette kesik uzar ve pıhtılaşıp kapanması zorlaşır. Ve dediğim gibi hastaneye gitmeyi geciktirmeyin. Gitmekten değil geç gitmekjten korkmalıyız bunu siz de çok iyi biliyorsunuz!..

omayra

Üye
eve geç geldim dershanede işler vardı. Konserve yapayım dedim, cam kavanozdaki basıncı almak için bıçak sokayım dedim kapağın altına. Bıçak kaydı ve o hızla sol elimin baş parmağına saplandı enlemesine. Yemek iş kaldı tabii, hazır söyledik :( Şimdi acısı azaldı ama bakmaya korkuyorum. Kan hala çıkmadı yarabandının üstüne... Durdu sanırım :) Tocamla kavga ettik, doktora götürmek istedi, ben gitmedim.:) Dikişten korkarım ben. Şimdi iyiyim...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu "iyiyim" bana kalırsa dikiş atılmasındansa ben kendimi iyi hissederim daha iyi "iyisi" sanki :) Eğer iyiyseniz dikiş atılmasına gerek de yoktur, korkmanıza gerek de yoktur :) Hastaneye giderken hava da almış olursunuz hem? :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
eve geç geldim dershanede işler vardı. Konserve yapayım dedim, cam kavanozdaki basıncı almak için bıçak sokayım dedim kapağın altına. Bıçak kaydı ve o hızla sol elimin baş parmağına saplandı enlemesine. Yemek iş kaldı tabii, hazır söyledik :( Şimdi acısı azaldı ama bakmaya korkuyorum. Kan hala çıkmadı yarabandının üstüne... Durdu sanırım :) Tocamla kavga ettik, doktora götürmek istedi, ben gitmedim.:) Dikişten korkarım ben. Şimdi iyiyim...
dikiş attırdım bende geçenlerde,inan hiç acımıyor.dikiş atarken doktorla muabbete daldık,bitmiş dikiş farkında değilim.birde bana mavi renkte misina gibi bir ip kullandı dikerken.aklımda bir soru kaldı.
acaba erkeklere mavi bayanlara pembemi:)
sorumun yanıtını almış olurum sayende:)
hem hastane dönüşü deniz kıyısında bir çay içersiniz bizim için:)

omayra

Üye
yok gitmicem, iyiyim. Acısı azaldı. :) Gitmeemmm :)

desteğiniz için teşekkür ederim :) iyiyim gerçekten... :)

researcher

Üye
yıllar once bende benzer sekilde serce parmagımı bıcakla cok derin kesmistim...dikis atılmadı ama oldukca uzun surdu iyilsemesi....sanki hafif te bir eyrilik var gibi...bide kesigin etrafı biraz hissiz...

Solamente

Üye
merhaba arkadaşlar özledim gececileri uzun zaman oldu girmeyeli bi selam vereyim dedim
nasılsınız

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
yok gitmicem, iyiyim. Acısı azaldı. :) Gitmeemmm :)

desteğiniz için teşekkür ederim :) iyiyim gerçekten... :)

yıllar once bende benzer sekilde serce parmagımı bıcakla cok derin kesmistim...dikis atılmadı ama oldukca uzun surdu iyilsemesi....sanki hafif te bir eyrilik var gibi...bide kesigin etrafı biraz hissiz...

titanik arkadaşımız çok güzel bir noktaya değinmiş...
Yine de siz bilirsiniz tabii ki. Geçmiş olsun o zaman :) Umarız çabuk iyileşir...

--------------- Ekleme ---------------

merhaba arkadaşlar özledim gececileri uzun zaman oldu girmeyeli bi selam vereyim dedim
nasılsınız

Selam... İyiyiz, sizi satranç turnuvasında görürsek daha da iyi olacağız ama :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
slmlar....

geçmiş olsun omayra.... ;)

sende benim kafadansın...bende en son çare gidenlerdenim dr.a...Allah beterinden saklasın ucuz atlatmışsın... ;)

omayra

Üye
sağolasın yasminoz.. çok korktum :) epey bi kanadı çünkü. Şimdiye kadar hiç bu kadar derin kesmemiştim. Ama şimdi acımıyor o kadar. Evet karnıma da saplayabilirdim. Yorgunluktan hakim olamadım elime, kaza geliyorum dedi aslında.. verilmiş sadakam varmış :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
beni bi de kan tutar...kesin bayılırdım o an orda... :)

Üst Alt