tocana söyle götürsün hasteneye,yarabandı olmaz abla...elimi çok derin kestim dikiş atılmasını gerektirecek kadar hem de... Üst üste 5-6 yara bandı sardım, şimdilik kanama çıkmadı üste. Korktum gitmedim hastaneye. Canım yanıyor![]()
elimi çok derin kestim dikiş atılmasını gerektirecek kadar hem de... Üst üste 5-6 yara bandı sardım, şimdilik kanama çıkmadı üste. Korktum gitmedim hastaneye. Canım yanıyor![]()
Şimdi acısı azaldı ama bakmaya korkuyorum. Kan hala çıkmadı yarabandının üstüne... Durdu sanırım
Tocamla kavga ettik, doktora götürmek istedi, ben gitmedim.
Dikişten korkarım ben. Şimdi iyiyim...dikiş attırdım bende geçenlerde,inan hiç acımıyor.dikiş atarken doktorla muabbete daldık,bitmiş dikiş farkında değilim.birde bana mavi renkte misina gibi bir ip kullandı dikerken.aklımda bir soru kaldı.eve geç geldim dershanede işler vardı. Konserve yapayım dedim, cam kavanozdaki basıncı almak için bıçak sokayım dedim kapağın altına. Bıçak kaydı ve o hızla sol elimin baş parmağına saplandı enlemesine. Yemek iş kaldı tabii, hazır söyledikŞimdi acısı azaldı ama bakmaya korkuyorum. Kan hala çıkmadı yarabandının üstüne... Durdu sanırım
Tocamla kavga ettik, doktora götürmek istedi, ben gitmedim.
Dikişten korkarım ben. Şimdi iyiyim...

yok gitmicem, iyiyim. Acısı azaldı.Gitmeemmm
![]()
desteğiniz için teşekkür ederimiyiyim gerçekten...
![]()
yıllar once bende benzer sekilde serce parmagımı bıcakla cok derin kesmistim...dikis atılmadı ama oldukca uzun surdu iyilsemesi....sanki hafif te bir eyrilik var gibi...bide kesigin etrafı biraz hissiz...
Umarız çabuk iyileşir...merhaba arkadaşlar özledim gececileri uzun zaman oldu girmeyeli bi selam vereyim dedim
nasılsınız