Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Her şey geçer... Tek kalan sen olursun... Senin geçtiğin noktada her şey zaten tüm anlamını yitirmiş olur... Bu yüzden insanın bazen en ilkel duygusuna dönmesi gerekiyor: Bencilliğe... Herkesin hayatındaki en önemli kişi kendisi! Başkası olamaz! Zira başkasına verdiği değer de insanın bizzat kendisinden çıkıyor. İnsanın kendisini çektiğin anda geriye hiç bir şey kalmıyor...

Sonuç: Hiçbir şeye kendine zarar verecek ölçüde üzülmemek lazım... Hepsi geçici, biz hariç...

Neyse, ben yatayım artık... İçim geçmeden :)

İyi geceler...

CEREN

CEREN

Üye
iyi geceler:)
çok haklsın zaten o yuzden gecer dedim:)
bende gidiyorum görüşmek üzere.

Solamente

Üye
Her şey geçer... Tek kalan sen olursun... Senin geçtiğin noktada her şey zaten tüm anlamını yitirmiş olur... Bu yüzden insanın bazen en ilkel duygusuna dönmesi gerekiyor: Bencilliğe... Herkesin hayatındaki en önemli kişi kendisi! Başkası olamaz! Zira başkasına verdiği değer de insanın bizzat kendisinden çıkıyor. İnsanın kendisini çektiğin anda geriye hiç bir şey kalmıyor...

Sonuç: Hiçbir şeye kendine zarar verecek ölçüde üzülmemek lazım... Hepsi geçici, biz hariç...

Neyse, ben yatayım artık... İçim geçmeden :)

İyi geceler...

Ya tabirsiz tarifsiz tek kelime ile mükemmel yorumlar yapıyo :)

xkadir61

xkadir61

Üye
herkese selam.:)

CEREN

CEREN

Üye
merhabalar:)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
burda ?! ?!

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
iyi geceler

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Herkese iyi geceler..Ben çıkıyorum..

İyi forumlar..

saygıLar

xkadir61

xkadir61

Üye
görüşmek üzere diablos :ok2:

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
nasılsınız?oruçla aranız nasıl???

xkadir61

xkadir61

Üye
valla 7/7 sonuna kadar tutacam. her yıl olduğu gibi.

hidayet

hidayet

Üye
selam tüm dostlara nasılsınız bakalım :kahve:

omayra

Üye
Açık öğretimliler için hazırlamam gereken 880 sorunun 370'ini hazırladım, kaldı 510! Ahh Allah'ım! Soru görmek, soru işitmek, soru sormak istemiyorum. Yoruldum bittim artık!

elmyra

Üye
Açık öğretimliler için hazırlamam gereken 880 sorunun 370'ini hazırladım, kaldı 510! Ahh Allah'ım! Soru görmek, soru işitmek, soru sormak istemiyorum. Yoruldum bittim artık!
forumumuzun en pozitif insanı en hiçbirseyden sikayet etmeyen insanında artık sikayete başladıysa artıkk dicek laff kalmamıs demekktir ben son 1 hafta öncesine kadar omayranın sikayet ettiğini hiç duymamısım

Yasminozz

Yasminozz

Üye
herkese ii geceler....

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Selam gececiler!.. Bugün açılış benden olsun!.. :)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Selam Millet

Anıl Umut

Emekli Yönetici
aleyküm selam
benden de herkese selam

CEREN

CEREN

Üye
ii geceler arkadaşlar nasılsınız bakem??

Anıl Umut

Emekli Yönetici
iyidir seni sormalı..

Üst Alt