bende geldim:)ii geceler herkese
Solamente Üye yasminoz' Alıntı: benim güzel geçti ama tabii aç geçti... sizleri sormalı ?? Genişletmek için tıkla ... idare ediyordu benimkide yoğun ve yorucu ve çaysız
yasminoz' Alıntı: benim güzel geçti ama tabii aç geçti... sizleri sormalı ?? Genişletmek için tıkla ... idare ediyordu benimkide yoğun ve yorucu ve çaysız
Solamente Üye yasminoz' Alıntı: çalışıyosun sanırım ?? hoşgeldiniz tuba & 35caldion..... Genişletmek için tıkla ... evet çalışıyorum 35 caldion nasılsın bugün
yasminoz' Alıntı: çalışıyosun sanırım ?? hoşgeldiniz tuba & 35caldion..... Genişletmek için tıkla ... evet çalışıyorum 35 caldion nasılsın bugün
Solamente Üye 35caldion' Alıntı: hoşbulduk yasminoz sağol iyiyim işte sen nasılsın ablacım(prettygirl) Genişletmek için tıkla ... canımsın iyi bende
35caldion' Alıntı: hoşbulduk yasminoz sağol iyiyim işte sen nasılsın ablacım(prettygirl) Genişletmek için tıkla ... canımsın iyi bende
Solamente Üye DiaBLoS™;1038995' Alıntı: Herkese iyi geceler...Aksiliklerin bitmesi dileklerimle. Genişletmek için tıkla ... iyi dileklerin için saol herkesin gecesi iyi olsun mutlu olsun
DiaBLoS™;1038995' Alıntı: Herkese iyi geceler...Aksiliklerin bitmesi dileklerimle. Genişletmek için tıkla ... iyi dileklerin için saol herkesin gecesi iyi olsun mutlu olsun
Solamente Üye xkadir61' Alıntı: herkese iyigeceler. nasılsınız bakalım bu gece? Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kadir iyiyiz sen nasılsın deyip gidiyorum kendinize iyi bakın yarın görüşmek dileğiyle sevgiler.......
xkadir61' Alıntı: herkese iyigeceler. nasılsınız bakalım bu gece? Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kadir iyiyiz sen nasılsın deyip gidiyorum kendinize iyi bakın yarın görüşmek dileğiyle sevgiler.......
xkadir61 Üye prettygirl' Alıntı: iyi geceler kadir iyiyiz sen nasılsın deyip gidiyorum kendinize iyi bakın yarın görüşmek dileğiyle sevgiler....... Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim çok şükür. inşallah yarın görüşmek dileğiyle...
prettygirl' Alıntı: iyi geceler kadir iyiyiz sen nasılsın deyip gidiyorum kendinize iyi bakın yarın görüşmek dileğiyle sevgiler....... Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim çok şükür. inşallah yarın görüşmek dileğiyle...
Praetor Emekli Yönetici Selam gececiler... Bu saatlere kaldığımıza göre bizler MaxiCep'in sağlıksızları olarak da nitelenebiliriz sanırım
Selam gececiler... Bu saatlere kaldığımıza göre bizler MaxiCep'in sağlıksızları olarak da nitelenebiliriz sanırım