Yasminozz
Üye
Bilgisayarımda sorun var? Sizin neyinizden korkacağım. Bugün de istemeye gelen olmadı mı? Bugün de mi evde kaldınız?![]()
![]()
![]()
alperen şimdi sen tutturmuşsun bi türkü sabah akşam onu sölüyosun...daha öncede belirtmiştim ama yine belirtiymm...sizin oralarda kızlar görücü bekliyo gelmediği zamanda evde kalmış olabiliyodur belki ama bizim evde öyle bişi yok...ki zaten ben görücü usulü bi evlilik yapcağıma ömrü billah evde kalmayı tercih ederim....yanii anlicağınn ben evlenmeyi istediğim zaman istediğim kişiyle istediğim zaman evlenirim...işte ancak o zaman beni istemeye gelir biri....o yüzden sormana gerek yok hergün bugünde istemeye gelen olmadı mı die....
ikincisi;tamam güldük eğlendik komikti açtığın konuya gerçekten çok güldüm ama şakanın tadında kalması düşüncesindeyim her zaman...uzayan işler her zaman çığrından çıkar çünkü iş şalvar davasına döndüğü zaman inanki bugün olmasada yarın bigün tadı kaçar...bu benim genel düşüncem...tarafımca bu konu kapanmıştır...siz devam ediyosanız da karışamam tabii...güler geçerim...

gececiler burdamısınız???