sen beni sildin sandım bende seni sildim msn'den
silmişmişşşşşş bnm nerde görülmüş be sebepsiz yere sildiğim birsiniiii bnde diorum bu niye cvp vermiyooo
teşekkürler nazy selama cevap veren tek duyarlı sensin sağol...
kusura bakma slm h.geldin...haklısın iremben ne demek istediğin anlaşılmıyor o yüzden tinerci çocuklara benzemiş gibi birşey söylediğimi hatırlamıyorum...görünüşten dolayıda öyle demiş olabilirm...bnm fikirlerimi beğenmeye bilirsin değersiz olabilir sana göre ama saygı duymak zorundasın...hem ztn umrundada değilmiş fikrim niye bu kdr yazdıklarımı sorun yaptın![]()

haklısın irem
kötü olmuş şimdi değiştiricem
bunun yerine sana yaptığım smileyi mi koysam
ironyum varya hani

silmişmişşşşşş bnm nerde görülmüş be sebepsiz yere sildiğim birsiniiii bnde diorum bu niye cvp vermiyooo
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
oğuz öyle yaa arada cvp vermiyo kimseye...burnu havalarda...![]()

mıy mıy mı?tabi yazdıklarımı haklı bulunca mıymıymıyyy
hele bi deneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()

![]()
mıy mıy mı?
mıy mıy mı!!!!!
iyi tamam mıy mıy![]()

mıy mıysilmişmişşşşşş bnm nerde görülmüş be sebepsiz yere sildiğim birsiniiii bnde diorum bu niye cvp vermiyooo
valla irem msn'ye hiç girmedigin için yada çevrımdışı takılıp slm yazmadıgın için bende ön yargı yaptım ve sildim hatta sana pm bile atmıştım noldu engelledin mi beni diye![]()
bnde hyr demiştimmmm
neyseeee yanlış anlaşılma düzeltildi kanımcaa dimi oğuz efendii????
irem pm e cevap vermedimi?
valla irem msn'ye hiç girmedigin için yada çevrımdışı takılıp slm yazmadıgın için bende ön yargı yaptım ve sildim hatta sana pm bile atmıştım noldu engelledin mi beni diye
O güne kadar kırgındım sana zaten..

irem pm e cevap vermedimi?![]()

bnde hyr demiştimmmm
neyseeee yanlış anlaşılma düzeltildi kanımcaa dimi oğuz efendii????
irem pm e cevap vermedimi?![]()
öle oldu...k.bakma eger hala konuşmak istersen pm le atarım msn'imi
verdi ama o günden sonra daha girmedi msn ye yada ben hiç görmedim
bu arada alperen siteyi terketti sanırım...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

yinemibu arada alperen siteyi terketti sanırım...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ztn bnde var msn adresin tabi değiştirmediysen???

yinemi![]()

sence bende 29 yaşında hala sağ kalabilirmiyim?evde kalmışsınız dio bize....altın kızlar gibi olmuşuz yanii....kendi de 29 yaşında ve bekar ama evde kalmamış....![]()
![]()
evde kalmışsınız dio bize....altın kızlar gibi olmuşuz yanii....kendi de 29 yaşında ve bekar ama evde kalmamış....![]()
![]()