Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

elmyra

Üye
Aleyküm selam Alicim

Pure Life

Pure Life

Üye
herkese selam

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Aleyküm selam...

ii gidiyo sizleri sormalı....

beni bugün 48 kişi istedi,37 kişi sadece baktı,29 kişi de bakmadan geçti...töbee töbee yaa... :D :D :D :D

okumadın bunu sanırım alperen...o kadar açıklama yaptım hala soruyosun var mı isteyen die... :D :D

ii geceler ali....

elmyra

Üye
ben okudum cokta güldümm :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Nazy

Nazy

Üye
yaa arkadaşlar
mistik olay diye bir film var
izledim harika bişey
ama bişey anlamadım
filmin içeriği bir virüs
virüs bulaşınca
insan intahar etmek istiyor filmin bir sahnesinde
bitkilerden yayılan virüs
bir inşaata yayılıyor
inşaattan 20 kişi aynı anda aşağı atlıyor
ingilizce film olduğundan ve alt yazılısı yada dublajını bulamadığımdan ancak bukadar anlatabiliyorum
bu filmin dublajlı yada tr alt yazılı halini online film olarak izlememi sağlayacak biri varmı

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bu gece pek bi sessiz burası....

leiche

leiche

Emekli Yönetici
artık herkes gizliden takılıyor millette kimse yok sanıyor o yüzden kimse yazmıyor :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yazmak isteyen yazsın elbet bi cvp veren olur... :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
neyse ii geceler :)
artık uzun günler başlıyor yarından itibaren bana :S

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ii geceler... ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:pro: :pro: :pro:

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Burdayım bu gece ama çok sinirli ve çokta üzgünüm... Hayatta bile olmak istemesemde burdayım işte... :@

Gececilere ne oldu acaba? Bakıyorumda birkaç gündür sessiz burası...

xkadir61

xkadir61

Üye

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hayırdır ne oldu ??

iremm

iremm

Üye
slm herkese...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
slm irem... ;)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Offff iğrenç bir gün yaa :agla
Yeni bir okula kayıt olmak onun kıyafetlerini almak ne kadar zor bir işmiş meğer :@ 40 beden pantalon şu beden gömlek lacivert hırka yok ayakkabı bu dükkanda yok gir öbür dükkana, suratsız dükkan sahipleri sinirli müşterilere kızan ve yok kardeşim senin gibi kıza kıyafet mıyafet diyen çalışanlar off off... :@ O da yetmezmiş gibi kavgada ettim hiç tanımadığım kadınlarla...

Çok kötü bir gündü yaa :( Eve geldim yine hiç bir şey istediğim gibi gitmedi, şimdide evde karanlıkta kapının kapalı olduğunu görmedim kapıyo çarptım ayağım elim çok acıyorr :agla:agla
Ağlıcam nerdeyse ya, ben hayatımda bu kadar iğrenç bir gün geçirdiğimi hatırlamıyorum :(

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ayyy cnmm kıyamam...olur öyle bazen üst üste herşey...şimdi ne desekte fayda etmez ama bence sıkma kendini ağla açılırsın...göz yaşlarınla boşalt içindeki bütün öfkeyi ve acıyı... ;)

Üst Alt