Nazy
Üye
resim gözükmüyormu?Ne olduğuna pek anlam veremedim ama hediye edersin artık sen de bunu![]()

resim gözükmüyormu?Ne olduğuna pek anlam veremedim ama hediye edersin artık sen de bunu![]()

gönder de test hazırlıyorum. test mi oluyorsunuz siz? Bizim zamanımızda yorum yaza yaza canımız çıkardı (vay bee yaşlandım mı ne)

Sorunun içine de işveren tarafından düzenli verilen primleri koyarsınız, hesaplamada primi dahil eden geçer etmeyen kalır 
resim gözükmüyormu?![]()

Duyduğum kadarıyla Ankara Hukuk ve Dokuz Eylül'de test uygulaması var. Bizde(Marmara) ve İstanbul'da yok... Ben de 5 gazete kağıdı ebatlarında sayfa doldurmuştum son sınavım, idari yargı finalinde... Yaz yaz parmaklarımız şişiyordu
Belki işlenen konuların arasında varsa kıdem tazminatı hesaplama sorusu olabilir... Seçeneklere rakamları yazarsınızSorunun içine de işveren tarafından düzenli verilen primleri koyarsınız, hesaplamada primi dahil eden geçer etmeyen kalır
![]()
Uykun gelmiş galiba senin 
Ama anlayamadım fotoğraftan onun ne olduğunu![]()
hımmhımm
ona şafak kağıdı derler
şafak hesaplamaya yarar
askere gidince alırsın kesin
can sıkıntısına birebirdir
Neyse... Az kaldı zaten... Çizerken seni, maxiyi, gececiler konusunu hatırlarım artık 
DEÜ'nün şimdiki halini bilmem de bizim dönemimizde Eşya hukuku hariç test söz konusu değildi. bu arada tavsiye için teşekkürler ama sosyal güvenlik bölümündeyim şu an, kıdem tazminatının ne işi var buradaUykun gelmiş galiba senin
![]()
Açıköğretimliler in bütünlemesi için iş sosyal soruları hazırlıyorumSosyal güvenlik ünitelerinden başladım hazırlamaya..
Ama iş hukukundan bahsetmemin nedeni; ben yukarıdaki yazınızı iş hukuku ve sosyal güvenlik hukuku olarak anladım size de dedim zaten iş hukuku final kağıdım önümde diye 
Öff çok zor saatler geçirdim ve sonunda bitti![]()
Üstümden kocaman bir yük kalkmış gibi![]()
Gidiciyim bende her an yok olabilirim...![]()

İyi geceler abicimBen de yatıyorum artık...
Forumdaki, türlü işlerle meşgul yöneticilerime de kolaylıklar diliyorum
İyi geceler...

idda hala geçerlidirİçimde bir şey acıyor sen gelince aklıma her şey
Yerine sevemem, yerine sevemem
Razıyım yapayalnız tükensin yıllarım ama
Yerine sevemem, yerine sevemem
Olmuyor, denedim, yine de yerine sevemedim her şeyim
Efkar bastı gece gece, pardon sabah sabah
Tatlı rüyalar şu an yataklarında mışıl mışıl uyuyan maxicep sakinleri![]()

geceleri ağlayan çocukları yiyomuş, ondan...niye alperenden kaçıyonuz