Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ay tutuldu gitti... Gelmedi daha geri... 17 Ağustos depreminin de yıldönümü... Oturduğum yer adalara birkaç kilometre uzaklıkta... Saat 03:00e yaklaşıyor... Deprem olursa hakkınızı helal edin arkadaşlar! Bir şey olursa cehennemden sıcağı sıcağına bildiririm :gul:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Evet arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun...

kurt bey

kurt bey

Üye
slm gececi arkadaşlar. ben geldim.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Aleyküm Selam

kurt bey

kurt bey

Üye
kimse takılmıyo bu gece hayırdır ya. Yarında pazar halbuse. :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Gececi kimse kalmadı...

kurt bey

kurt bey

Üye
Servan kırmış bu gece forumu firarını yazıyorum :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Uykum geldi bende birazdan yatıyorum. Hiç bu zamana kadar kalmazdım.

mevlut

Üye
iyi geceler arkadaslar daha ben 4 e kadar buradayım :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Oooo mevlüt gözükmüyorsun hiç? Eskisi gibi değilsin....

mevlut

Üye
yaz sezonu bilirsin alperenbugra işler çok yogun pek takılamıyom bu siralar nete felan ama 2 ay sonra bitecek ozaman daha sık burada olurum ...

Soneday

Soneday

Üye
uykum yok :ss

hidayet

hidayet

Üye
benide sivrisinekler uyandırıp maxicep e girmemi söylediler :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Gece biti. Herkes günaydınlar ve iyi, güzel bir hafta sonu dilerim...
Ve bu konu artık mümkün olduğunca geceleri açılmaya özen gösterilip gündüzleri kapatılacaktır. Bu şekilde değerli Maxicep gececilerinin bilgilerine sunarım...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Selamun Aleyküm;
İyi geceler nasılsınız GECECİLER...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
W.a.s yorgunum:(

neyse herkese iyi geceler..

saygıLar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
öncelikle aleyküm selam ama konunun kitlenmesi bence çok saçma....oraya yazmak için illaa açılmasını mı bekliceğiz ve o kadar saçma konu hortlatılıyoken bu konu gündüzleride hortlasa ne olur ki anlamadım açıkcası... :ss :ss :ss

benim şu sıralar sık takıldığım yer burası ve ben yazmak için sizin açmanızı mı beklicem ?? :ss :ss

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
öncelikle aleyküm selam ama konunun kitlenmesi bence çok saçma....oraya yazmak için illaa açılmasını mı bekliceğiz ve o kadar saçma konu hortlatılıyoken bu konu gündüzleride hortlasa ne olur ki anlamadım açıkcası... :ss :ss :ss

benim şu sıralar sık takıldığım yer burası ve ben yazmak için sizin açmanızı mı beklicem ?? :ss :ss
Tamam kızmayın hayret birşey konu kapatılmayacaktır. Lakin geceleri yazılmaya özen gösterilmesini rica ediyorumi. Yada en azından akşamları yazılmaya başlansın. Sabahları yada öğlen vakitlerinde yazılması çok saçma oluyor. Konu kapatılmayacak, eskisi gibi açık kalacaktır...

kurt bey

kurt bey

Üye
hayırlısı olsun :)
zaten bi kaç gündür pek takılan yok. Millet erkenden yatağa giriyo heralde :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Gececiler, herhalde hemen sütünü için uyumaya başladılar. Gececi kalmadı. :islik

Üst Alt