Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sitemizde ilk zamanlardaki oylat rumuzlu Maxicepciden sonra karides ile birlikte forumumuzdaki benim gördüğüm 3. avukat

mservank

mservank

Üye
aleykümselam:)

kurt bey

kurt bey

Üye
slm gececiler naber yaaa :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye

elmyra

Üye
Sitemizde ilk zamanlardaki oylat rumuzlu Maxicepciden sonra karides ile birlikte forumumuzdaki benim gördüğüm 3. avukat

alperen sayın bayan admınımızı unutmusa benziyorsun hani avukatlıkk olarakk

Yasminozz

Yasminozz

Üye
evet omayra da var avukat olarak... :)

mservank

mservank

Üye
avukatlık yapan başka kimseler de var:pro:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
alperen sayın bayan admınımızı unutmusa benziyorsun hani avukatlıkk olarakk
Al işte SİVASLI yine konuşuyor ben baylardan bahsediyorum bayanlardan bahsetmiyorum ki... :box
ALLAH'ın SİVASLIsı işte ne olacak yine konuştu :gun1::gun1::gun1:

Avatar nanay, imza nanay nasıl SİVASLI anlamıyorum yaa. Sahte misin yoksa sen :ehe:ehe:ehe

mservank

mservank

Üye
:ehe:ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
Al işte SİVASLI yine konuşuyor ben baylardan bahsediyorum bayanlardan bahsetmiyorum ki... :box
ALLAH'ın SİVASLIsı işte ne olacak yine konuştu :gun1::gun1::gun1:

Avatar nanay, imza nanay nasıl SİVASLI anlamıyorum yaa. Sahte misin yoksa sen :ehe:ehe:ehe
kesin kavga çıkar yani heralda galiba:ehe:ehe

elmyra

Üye

sayın gercek sivaslı ben orda bay yada erkek avukat kelimesi göremedim kusuruma bakmayın bu seferlik affedinn beniiii nooooluuurrrrrrr

hadee beee ozamann doğru dürüst cümle kur sayın hocam :ehe:ehe:ehe:ehe

mservank

mservank

Üye
ne kavga mı nerdee?:D:D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
kavga mı ?? cips ve kola mı aldım izlemedeyim.... :D :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ceren dumanist ve yaseminoz forumdaşlarıma iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederim... Rol yapanları anlamakta da fayda sağlıyor tiyatro, rol yapmakta da :naughty:
İyi insanların yanındayım Ceren Hanım! :D Bugün Borusanla Peugeot'un dava dosyasıyla uğraştım :D Ama merak etme sana işlemler ücretsiz olur! :D (Ama yine de bana işinin düşmemesini dilerim ;) )

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
sayın gercek sivaslı ben orda bay yada erkek avukat kelimesi göremedim kusuruma bakmayın bu seferlik affedinn beniiii nooooluuurrrrrrr

hadee beee ozamann doğru dürüst cümle kur sayın hocam :ehe:ehe:ehe:ehe
Haklılık payın yok değil hani :naughty:

CEREN

CEREN

Üye
Ceren dumanist ve yaseminoz forumdaşlarıma iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederim... Rol yapanları anlamakta da fayda sağlıyor tiyatro, rol yapmakta da :naughty:
İyi insanların yanındayım Ceren Hanım! :D Bugün Borusanla Peugeot'un dava dosyasıyla uğraştım :D Ama merak etme sana işlemler ücretsiz olur! :D (Ama yine de bana işinin düşmemesini dilerim ;) )
saol umarım düşmez ama bizim aile avukatımız var:)
ayrıca sen uzaktasın şimdi daha masraflı olursun yaw:D:D:D

Nazy

Nazy

Üye
iyi geceler hepinizee

mservank

mservank

Üye
:nargile:

Yasminozz

Yasminozz

Üye