Uhops Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla ... bende opera mini de tam gözükmüyor - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Ben tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla ... bende opera mini de tam gözükmüyor
-qarapapaq-' Alıntı: Ben tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla ... bende opera mini de tam gözükmüyor - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Ben tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla ... bende opera mini de tam gözükmüyor
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: İş bulup çalışmayı mı düşünüyosun Genişletmek için tıkla ... Yok, ya imkansız. Okurken belki bir yanda da çalışabilirim ama önce üni. girmem gerek. İnşallah girerim açıklasında bakalım...
TheFenomen' Alıntı: İş bulup çalışmayı mı düşünüyosun Genişletmek için tıkla ... Yok, ya imkansız. Okurken belki bir yanda da çalışabilirim ama önce üni. girmem gerek. İnşallah girerim açıklasında bakalım...
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Yok, ya imkansız. Okurken belki bir yanda da çalışabilirim ama önce üni. girmem gerek. İnşallah girerim açıklasında bakalım... Genişletmek için tıkla ... İnşallah ama . Her kötü ihtimali akılda bulundurmak ve ona göre hareket etmek gerek ...
-qarapapaq-' Alıntı: Yok, ya imkansız. Okurken belki bir yanda da çalışabilirim ama önce üni. girmem gerek. İnşallah girerim açıklasında bakalım... Genişletmek için tıkla ... İnşallah ama . Her kötü ihtimali akılda bulundurmak ve ona göre hareket etmek gerek ...
MaxiHan Üye bedensel159' Alıntı: bu tip logolar için baya bilgi gerekiyormu yoksa yapması basitmi. Genişletmek için tıkla ... Genelde evet ama hazir logo yapicilarda kullanabilirsin
bedensel159' Alıntı: bu tip logolar için baya bilgi gerekiyormu yoksa yapması basitmi. Genişletmek için tıkla ... Genelde evet ama hazir logo yapicilarda kullanabilirsin
Uhops Üye patronus' Alıntı: Genelde evet ama hazir logo yapicilarda kullanabilirsin Genişletmek için tıkla ... kendi emeğinin tadını vermez. bide ben orta düzeyde photoshpo öğrenmek istiyorum en uygun program hangisi yada en iyi.
patronus' Alıntı: Genelde evet ama hazir logo yapicilarda kullanabilirsin Genişletmek için tıkla ... kendi emeğinin tadını vermez. bide ben orta düzeyde photoshpo öğrenmek istiyorum en uygun program hangisi yada en iyi.
x-scarface Üye MrTech' Alıntı: Cikan hep kasar abi.Allah korusun. Gulmuyor abi. Genişletmek için tıkla ... Genç adamsın daha çıkar karşına yaşarım.
MrTech' Alıntı: Cikan hep kasar abi.Allah korusun. Gulmuyor abi. Genişletmek için tıkla ... Genç adamsın daha çıkar karşına yaşarım.
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: İnşallah ama . Her kötü ihtimali akılda bulundurmak ve ona göre hareket etmek gerek ... Genişletmek için tıkla ... İşte olmazsa bir yıl sürekli ders çalışacağım diğer ihtimal bu. Sen çalışıyor musun?
TheFenomen' Alıntı: İnşallah ama . Her kötü ihtimali akılda bulundurmak ve ona göre hareket etmek gerek ... Genişletmek için tıkla ... İşte olmazsa bir yıl sürekli ders çalışacağım diğer ihtimal bu. Sen çalışıyor musun?
x-scarface Üye TheFenomen' Alıntı: sarmaya mı başlasak Allah'ım sen koru Genişletmek için tıkla ... Aynen sıkıntı Allahım esirgesin.
TheFenomen' Alıntı: sarmaya mı başlasak Allah'ım sen koru Genişletmek için tıkla ... Aynen sıkıntı Allahım esirgesin.
MaxiHan Üye bedensel159' Alıntı: kendi emeğinin tadını vermez. bide ben orta düzeyde photoshpo öğrenmek istiyorum en uygun program hangisi yada en iyi. Genişletmek için tıkla ... Evet vermiyor eski denemelerimden biliyorum vallaha ders istiyorsan yazacan google'a bulacan bu kadar basit burada veremem maalesef
bedensel159' Alıntı: kendi emeğinin tadını vermez. bide ben orta düzeyde photoshpo öğrenmek istiyorum en uygun program hangisi yada en iyi. Genişletmek için tıkla ... Evet vermiyor eski denemelerimden biliyorum vallaha ders istiyorsan yazacan google'a bulacan bu kadar basit burada veremem maalesef
x-scarface Üye bedensel159' Alıntı: kendi emeğinin tadını vermez. bide ben orta düzeyde photoshpo öğrenmek istiyorum en uygun program hangisi yada en iyi. Genişletmek için tıkla ... Photoshop işte en iyisi
bedensel159' Alıntı: kendi emeğinin tadını vermez. bide ben orta düzeyde photoshpo öğrenmek istiyorum en uygun program hangisi yada en iyi. Genişletmek için tıkla ... Photoshop işte en iyisi
MrTech Üye x-scarface' Alıntı: Genç adamsın daha çıkar karşına yaşarım. Genişletmek için tıkla ... Insallah abim insallah. Senin kiz durumlari nasil ?
x-scarface' Alıntı: Genç adamsın daha çıkar karşına yaşarım. Genişletmek için tıkla ... Insallah abim insallah. Senin kiz durumlari nasil ?
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: İşte olmazsa bir yıl sürekli ders çalışacağım diğer ihtimal bu. Sen çalışıyor musun? Genişletmek için tıkla ... Ben Sakarya Üniversitesi- İktisat okuyorum
-qarapapaq-' Alıntı: İşte olmazsa bir yıl sürekli ders çalışacağım diğer ihtimal bu. Sen çalışıyor musun? Genişletmek için tıkla ... Ben Sakarya Üniversitesi- İktisat okuyorum
Uhops Üye x-scarface' Alıntı: Photoshop işte en iyisi Genişletmek için tıkla ... programın ismi mi photoshop.
x-scarface Üye MrTech' Alıntı: Insallah abim insallah. Senin kiz durumlari nasil ? Genişletmek için tıkla ... Biliyorsun büüüsüürü
MrTech' Alıntı: Insallah abim insallah. Senin kiz durumlari nasil ? Genişletmek için tıkla ... Biliyorsun büüüsüürü
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Ben Sakarya Üniversitesi- İktisat okuyorum Genişletmek için tıkla ... Güzel, hazırlık bitti heralde?
TheFenomen' Alıntı: Ben Sakarya Üniversitesi- İktisat okuyorum Genişletmek için tıkla ... Güzel, hazırlık bitti heralde?
x-scarface Üye bedensel159' Alıntı: programın ismi mi photoshop. Genişletmek için tıkla ... adobe photoshop cs4 cs5 cs6 gibi sürümleri var ben cs4 kullanıyorum.
bedensel159' Alıntı: programın ismi mi photoshop. Genişletmek için tıkla ... adobe photoshop cs4 cs5 cs6 gibi sürümleri var ben cs4 kullanıyorum.