Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Evet çok ayrıntılı bi tanışma oldu Genişletmek için tıkla ... devam ederiz
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: 37 dereceydi bura pistım resmen Genişletmek için tıkla ... burası 30-35 arası ve hafif rüzgardi ama sıcaktı yinede - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: 37 dereceydi bura pistım resmen Genişletmek için tıkla ... burası 30-35 arası ve hafif rüzgardi ama sıcaktı yinede
anil41kocaeli' Alıntı: 37 dereceydi bura pistım resmen Genişletmek için tıkla ... burası 30-35 arası ve hafif rüzgardi ama sıcaktı yinede - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: 37 dereceydi bura pistım resmen Genişletmek için tıkla ... burası 30-35 arası ve hafif rüzgardi ama sıcaktı yinede
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: saralle mi? nutella olmazsa olmaz Genişletmek için tıkla ... bu saralle yarın sabaha kalmaz ben en ıyi sabah bağlık yemeden dolaba koyim
_YldzEnes_' Alıntı: saralle mi? nutella olmazsa olmaz Genişletmek için tıkla ... bu saralle yarın sabaha kalmaz ben en ıyi sabah bağlık yemeden dolaba koyim
Enes Üye Neyse hepinize hayırlı geceler. Migren hafiften az sonra gözlerini çok fena ağrıtıcam diyo bana en iyisi uyumak
Neyse hepinize hayırlı geceler. Migren hafiften az sonra gözlerini çok fena ağrıtıcam diyo bana en iyisi uyumak
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: bu saralle yarın sabaha kalmaz ben en ıyi sabah bağlık yemeden dolaba koyim Genişletmek için tıkla ... zeytin ekmek ye güzel oluyor
hikmet366' Alıntı: bu saralle yarın sabaha kalmaz ben en ıyi sabah bağlık yemeden dolaba koyim Genişletmek için tıkla ... zeytin ekmek ye güzel oluyor
hikmet366 Üye TheFenomen' Alıntı: Neyse hepinize hayırlı geceler. Migren hafiften az sonra gözlerini çok fena ağrıtıcam diyo bana en iyisi uyumak Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin
TheFenomen' Alıntı: Neyse hepinize hayırlı geceler. Migren hafiften az sonra gözlerini çok fena ağrıtıcam diyo bana en iyisi uyumak Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin
_YldZEneS_ Üye TheFenomen' Alıntı: Neyse hepinize hayırlı geceler. Migren hafiften az sonra gözlerini çok fena ağrıtıcam diyo bana en iyisi uyumak Genişletmek için tıkla ...
TheFenomen' Alıntı: Neyse hepinize hayırlı geceler. Migren hafiften az sonra gözlerini çok fena ağrıtıcam diyo bana en iyisi uyumak Genişletmek için tıkla ...
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: zeytin ekmek ye güzel oluyor Genişletmek için tıkla ... hee on numara bır de çay varsa oh
_YldzEnes_' Alıntı: zeytin ekmek ye güzel oluyor Genişletmek için tıkla ... hee on numara bır de çay varsa oh
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Neyse hepinize hayırlı geceler. Migren hafiften az sonra gözlerini çok fena ağrıtıcam diyo bana en iyisi uyumak Genişletmek için tıkla ... hacı kusura bakma ya, gözlerim gidiyor bir de bir taraftan arkla konuşuyorum bir taraftan da linux mint indirmeye uğraşıyorum Gidiyorsan iyi uykular sana kendine iyi bak sonra konuşalım =)
TheFenomen' Alıntı: Neyse hepinize hayırlı geceler. Migren hafiften az sonra gözlerini çok fena ağrıtıcam diyo bana en iyisi uyumak Genişletmek için tıkla ... hacı kusura bakma ya, gözlerim gidiyor bir de bir taraftan arkla konuşuyorum bir taraftan da linux mint indirmeye uğraşıyorum Gidiyorsan iyi uykular sana kendine iyi bak sonra konuşalım =)
hikmet366 Üye bedensel159' Alıntı: Kanal D'de süper film var adı sıra sizde . Genişletmek için tıkla ... şuan mı oynuyor
bedensel159' Alıntı: Kanal D'de süper film var adı sıra sizde . Genişletmek için tıkla ... şuan mı oynuyor
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: hee on numara bır de çay varsa oh Genişletmek için tıkla ... bu saatte çayı karıştırma benimde canım çekti
hikmet366' Alıntı: hee on numara bır de çay varsa oh Genişletmek için tıkla ... bu saatte çayı karıştırma benimde canım çekti
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben kendıme tost yapim Genişletmek için tıkla ... yap dur la saralleden artan ekmekle ben de yapim - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: bu saatte çayı karıştırma benimde canım çekti Genişletmek için tıkla ... git yap çaysız yenmez ama haaa
anil41kocaeli' Alıntı: ben kendıme tost yapim Genişletmek için tıkla ... yap dur la saralleden artan ekmekle ben de yapim - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: bu saatte çayı karıştırma benimde canım çekti Genişletmek için tıkla ... git yap çaysız yenmez ama haaa