Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: Allah kolaylık versin gardaşlık Genişletmek için tıkla ... sağolasın abim ölüyorum yorgunluktan
x-scarface' Alıntı: Allah kolaylık versin gardaşlık Genişletmek için tıkla ... sağolasın abim ölüyorum yorgunluktan
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aynen abi çok çabuk geçiyor zaman. İyiyim ben de, şimdilik bir yaramazlık yok çok şükür abi. Genişletmek için tıkla ... Abboo kral abim burdaymış nasılsın abim
OttomaN TigeR' Alıntı: Aynen abi çok çabuk geçiyor zaman. İyiyim ben de, şimdilik bir yaramazlık yok çok şükür abi. Genişletmek için tıkla ... Abboo kral abim burdaymış nasılsın abim
Akıncı Üye hikmet366' Alıntı: muhabet etmıyom çünkü sen aras kargo ıle konuşuyon bölmim Genişletmek için tıkla ... espiri yapma çalışmaları vol.12244841638 - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: Hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... görüşürüz sait abi var fazla çalıştırmayım hayırlı geceler
hikmet366' Alıntı: muhabet etmıyom çünkü sen aras kargo ıle konuşuyon bölmim Genişletmek için tıkla ... espiri yapma çalışmaları vol.12244841638 - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: Hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... görüşürüz sait abi var fazla çalıştırmayım hayırlı geceler
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: ama terslikler üst üste geliyor. adamlar arabanın trafik sigortasını yaparken şasi numarasını yanlış girmişler ve yapamadıkları sigorta için kredi kartına iki kere çekim yapmışlar. bu gün de eft yetişmedi inşallah vardır bi hayır hepsinde Genişletmek için tıkla ... aksilik işte.
TheFenomen' Alıntı: ama terslikler üst üste geliyor. adamlar arabanın trafik sigortasını yaparken şasi numarasını yanlış girmişler ve yapamadıkları sigorta için kredi kartına iki kere çekim yapmışlar. bu gün de eft yetişmedi inşallah vardır bi hayır hepsinde Genişletmek için tıkla ... aksilik işte.
x-scarface Üye TheFenomen' Alıntı: Hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Görùşmek üzere enesim selametle.
TheFenomen' Alıntı: Hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Görùşmek üzere enesim selametle.
Enes Üye -Akıncı' Alıntı: espiri yapma çalışmaları vol.12244841638 - - - Eklendi - - - görüşürüz sait abi var fazla çalıştırmayım hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Susturucu tak
-Akıncı' Alıntı: espiri yapma çalışmaları vol.12244841638 - - - Eklendi - - - görüşürüz sait abi var fazla çalıştırmayım hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Susturucu tak
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: sağolasın abim ölüyorum yorgunluktan Genişletmek için tıkla ... Dayan gardaşlık sonunda note2 var
-Akıncı' Alıntı: sağolasın abim ölüyorum yorgunluktan Genişletmek için tıkla ... Dayan gardaşlık sonunda note2 var
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Abboo kral abim burdaymış nasılsın abim Genişletmek için tıkla ... eyvallah canım kardeşim, iyiyim çok şükür. Sen nasılsın inşallah
x-scarface' Alıntı: Abboo kral abim burdaymış nasılsın abim Genişletmek için tıkla ... eyvallah canım kardeşim, iyiyim çok şükür. Sen nasılsın inşallah
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: Dayan gardaşlık sonunda note2 var Genişletmek için tıkla ... o ayrı abi bu başka yorgunluk inşAllah note 2 lik para birikir
x-scarface' Alıntı: Dayan gardaşlık sonunda note2 var Genişletmek için tıkla ... o ayrı abi bu başka yorgunluk inşAllah note 2 lik para birikir
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah canım kardeşim, iyiyim çok şükür. Sen nasılsın inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin. Bende iyiyim abim senin deyiminle emaneti süründüyoruz.
OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah canım kardeşim, iyiyim çok şükür. Sen nasılsın inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin. Bende iyiyim abim senin deyiminle emaneti süründüyoruz.
Akıncı Üye anil41kocaeli' Alıntı: anladıysam arap olim neyin sonunda abi Genişletmek için tıkla ... bana dedi
hikmet366 Üye ben araS abıme asla lakap takmam ama bır anlık böyle bir şey dedım anlayışınız için teşekkürler aras abı özür dilerim gerçekteN
ben araS abıme asla lakap takmam ama bır anlık böyle bir şey dedım anlayışınız için teşekkürler aras abı özür dilerim gerçekteN