Enes Üye hikmet366' Alıntı: sabah yemeyı yemem bunları yersem Genişletmek için tıkla ... Okulu özledim bi an bunların hepsini 1.5 liraya yiyoduk bi de çorbada oluyodu yanında
hikmet366' Alıntı: sabah yemeyı yemem bunları yersem Genişletmek için tıkla ... Okulu özledim bi an bunların hepsini 1.5 liraya yiyoduk bi de çorbada oluyodu yanında
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: hosbulduk sen uyuyamıkaldın valla hatırlamıyodum nasısınız iyimısınız ben kotuyum Genişletmek için tıkla ... niye noldu valla ben uyuya kaldım dıye hatırlıyom çekkatta uyuya kalmışın boynum ağrıyor
anil41kocaeli' Alıntı: hosbulduk sen uyuyamıkaldın valla hatırlamıyodum nasısınız iyimısınız ben kotuyum Genişletmek için tıkla ... niye noldu valla ben uyuya kaldım dıye hatırlıyom çekkatta uyuya kalmışın boynum ağrıyor
OttomaN TigeR Üye -Akıncı' Alıntı: iş güç abi seni sormalı - - - Eklendi - - - hoşbulduk - - - Eklendi - - - gökçen abi senide tüm Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim bende seni öpüyorum.
-Akıncı' Alıntı: iş güç abi seni sormalı - - - Eklendi - - - hoşbulduk - - - Eklendi - - - gökçen abi senide tüm Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim bende seni öpüyorum.
hikmet366 Üye bedensel159' Alıntı: Hadi ben yattım not: fotoğraflar falan uğrasmayın bu sefer Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versın - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: Okulu özledim bi an bunların hepsini 1.5 liraya yiyoduk bi de çorbada oluyodu yanında Genişletmek için tıkla ... ne güzel
bedensel159' Alıntı: Hadi ben yattım not: fotoğraflar falan uğrasmayın bu sefer Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versın - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: Okulu özledim bi an bunların hepsini 1.5 liraya yiyoduk bi de çorbada oluyodu yanında Genişletmek için tıkla ... ne güzel
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Yani babamla ortak sayılır diyelim evet giriştik bi işe bakalım inşallah hayırlısı olur Genişletmek için tıkla ... inşallah kardeşim.
TheFenomen' Alıntı: Yani babamla ortak sayılır diyelim evet giriştik bi işe bakalım inşallah hayırlısı olur Genişletmek için tıkla ... inşallah kardeşim.
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: eve hırsiz girdi bizim Genişletmek için tıkla ... noldu pekı gecmıs olsun
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: inşallah kardeşim. Genişletmek için tıkla ... ama terslikler üst üste geliyor. adamlar arabanın trafik sigortasını yaparken şasi numarasını yanlış girmişler ve yapamadıkları sigorta için kredi kartına iki kere çekim yapmışlar. bu gün de eft yetişmedi inşallah vardır bi hayır hepsinde
OttomaN TigeR' Alıntı: inşallah kardeşim. Genişletmek için tıkla ... ama terslikler üst üste geliyor. adamlar arabanın trafik sigortasını yaparken şasi numarasını yanlış girmişler ve yapamadıkları sigorta için kredi kartına iki kere çekim yapmışlar. bu gün de eft yetişmedi inşallah vardır bi hayır hepsinde
Anil-D Üye emanet lumiam n8 gitmiş cuzdan felan oyle şeyler enisteme nedicem bilmiyom işallah bulunur
Enes Üye anil41kocaeli' Alıntı: emanet lumiam n8 gitmiş cuzdan felan oyle şeyler enisteme nedicem bilmiyom işallah bulunur Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
anil41kocaeli' Alıntı: emanet lumiam n8 gitmiş cuzdan felan oyle şeyler enisteme nedicem bilmiyom işallah bulunur Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: emanet lumiam n8 gitmiş cuzdan felan oyle şeyler enisteme nedicem bilmiyom işallah bulunur Genişletmek için tıkla ... üzüldüm ya bak şımdi ıme felan sorgulasın polis
anil41kocaeli' Alıntı: emanet lumiam n8 gitmiş cuzdan felan oyle şeyler enisteme nedicem bilmiyom işallah bulunur Genişletmek için tıkla ... üzüldüm ya bak şımdi ıme felan sorgulasın polis
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ALLAHTAN kamera var o şahıs bulunur işallah Genişletmek için tıkla ... inşallah
anil41kocaeli' Alıntı: ALLAHTAN kamera var o şahıs bulunur işallah Genişletmek için tıkla ... inşallah
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ıyi c6tım duruyor Genişletmek için tıkla ... onlamı maxıcep e girıyon
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: evet bunla gece radyo dinliyodum bu kaldı elimde Genişletmek için tıkla ... ıpad noldu
anil41kocaeli' Alıntı: evet bunla gece radyo dinliyodum bu kaldı elimde Genişletmek için tıkla ... ıpad noldu
hikmet366 Üye bende ipad > tablet > 5800 + 6300 = c5 00var - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: o duruyor kardesim onu yatagına goturmus Genişletmek için tıkla ... haha allahtan o gitmemiş
bende ipad > tablet > 5800 + 6300 = c5 00var - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: o duruyor kardesim onu yatagına goturmus Genişletmek için tıkla ... haha allahtan o gitmemiş