Matthe Üye TheFenomen' Alıntı: tamam - - - Eklendi - - - sana da hayırlı geceler - - - Eklendi - - - biz tanışmıyoruz galiba Genişletmek için tıkla ... Evet tanışma imkanımız olmadı Mert ben, yaşım 17
TheFenomen' Alıntı: tamam - - - Eklendi - - - sana da hayırlı geceler - - - Eklendi - - - biz tanışmıyoruz galiba Genişletmek için tıkla ... Evet tanışma imkanımız olmadı Mert ben, yaşım 17
Enes Üye Yellowworm' Alıntı: Evet tanışma imkanımız olmadı Mert ben, yaşım 17 Genişletmek için tıkla ... Ben de Enes yaş 20 memnun oldum
Yellowworm' Alıntı: Evet tanışma imkanımız olmadı Mert ben, yaşım 17 Genişletmek için tıkla ... Ben de Enes yaş 20 memnun oldum
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: eksıyi severim Genişletmek için tıkla ... ama bu öyle böyle dil yanı yedımmi ekşi tadı 50 saniye geçmiyor
anil41kocaeli' Alıntı: eksıyi severim Genişletmek için tıkla ... ama bu öyle böyle dil yanı yedımmi ekşi tadı 50 saniye geçmiyor
Matthe Üye TheFenomen' Alıntı: Ben de Enes yaş 20 memnun oldum Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum Enes(mi desem abi mi desem kararsız kaldım) - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: bende anil yaş 18 mert tanıstıgıma memnun oldum Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum Anıl
TheFenomen' Alıntı: Ben de Enes yaş 20 memnun oldum Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum Enes(mi desem abi mi desem kararsız kaldım) - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: bende anil yaş 18 mert tanıstıgıma memnun oldum Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum Anıl
hikmet366 Üye nerde o eskı gececiler ya - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: daha olmadı o zaman o erikler Genişletmek için tıkla ... evet cok kùcük yeşilımsı
nerde o eskı gececiler ya - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: daha olmadı o zaman o erikler Genişletmek için tıkla ... evet cok kùcük yeşilımsı
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: yavas cevap veren sizsiniz Genişletmek için tıkla ... yok ben yavaş yazmiyorum sen yazıyon*
anil41kocaeli' Alıntı: yavas cevap veren sizsiniz Genişletmek için tıkla ... yok ben yavaş yazmiyorum sen yazıyon*
Enes Üye Yellowworm' Alıntı: Memnun oldum Enes(mi desem abi mi desem kararsız kaldım) - - - Eklendi - - - Memnun oldum Anıl Genişletmek için tıkla ... sana kalmış bi durum. ben kendimden 3 yaş büyüğü abi dediğim de oluyo demediğim de
Yellowworm' Alıntı: Memnun oldum Enes(mi desem abi mi desem kararsız kaldım) - - - Eklendi - - - Memnun oldum Anıl Genişletmek için tıkla ... sana kalmış bi durum. ben kendimden 3 yaş büyüğü abi dediğim de oluyo demediğim de
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: bana gore en tatlılar kırmızılar super oluyo bak sımdı canım istedi Genişletmek için tıkla ... sen birde köykülerın ekşı pekmezi yaptı erık yesen varya sabaha zor kalırsın - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: ben 1 dkda cevap veriyorum siz 2 dkda Genişletmek için tıkla ... olabilir ben arada başka konuya bakıyorum
anil41kocaeli' Alıntı: bana gore en tatlılar kırmızılar super oluyo bak sımdı canım istedi Genişletmek için tıkla ... sen birde köykülerın ekşı pekmezi yaptı erık yesen varya sabaha zor kalırsın - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: ben 1 dkda cevap veriyorum siz 2 dkda Genişletmek için tıkla ... olabilir ben arada başka konuya bakıyorum
Matthe Üye TheFenomen' Alıntı: sana kalmış bi durum. ben kendimden 3 yaş büyüğü abi dediğim de oluyo demediğim de Genişletmek için tıkla ... Abi :Sarıl: /edit Bu smileylerin kodlarını mobilden nasıl bulcam sarılamıyom
TheFenomen' Alıntı: sana kalmış bi durum. ben kendimden 3 yaş büyüğü abi dediğim de oluyo demediğim de Genişletmek için tıkla ... Abi :Sarıl: /edit Bu smileylerin kodlarını mobilden nasıl bulcam sarılamıyom
hikmet366 Üye Yellowworm' Alıntı: Abi :Saril: Genişletmek için tıkla ... SIMLEY vakası - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: yemem ozaman ben kırmızı severim Genişletmek için tıkla ... onu da bilıyom şeftalh. Erıği olsa tatından yenmez varya
Yellowworm' Alıntı: Abi :Saril: Genişletmek için tıkla ... SIMLEY vakası - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: yemem ozaman ben kırmızı severim Genişletmek için tıkla ... onu da bilıyom şeftalh. Erıği olsa tatından yenmez varya
Matthe Üye hikmet366' Alıntı: SIMLEY vakası Genişletmek için tıkla ... Kodları ne onların ya. Hiç düzenli bi smiley sistemi yok. Yetkililer duysun beni
hikmet366' Alıntı: SIMLEY vakası Genişletmek için tıkla ... Kodları ne onların ya. Hiç düzenli bi smiley sistemi yok. Yetkililer duysun beni