BYFECI Üye Şimdiye kadar çok sanal alemden artistlik yapan insan gördüm ve zezekin konuşmalarından yaşının 12-13 ten fazla olduğunu sanmıyorum.
Şimdiye kadar çok sanal alemden artistlik yapan insan gördüm ve zezekin konuşmalarından yaşının 12-13 ten fazla olduğunu sanmıyorum.
marist Üye BYFECI' Alıntı: Şimdiye kadar çok sanal alemden artistlik yapan insan gördüm ve zezekin konuşmalarından yaşının 12-13 ten fazla olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... Dogru kanaattesin.
BYFECI' Alıntı: Şimdiye kadar çok sanal alemden artistlik yapan insan gördüm ve zezekin konuşmalarından yaşının 12-13 ten fazla olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... Dogru kanaattesin.
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Batmandaysan zor olmasın senin için o kadar saat gel dişlerini toplayıp geri git sıkıntı olmazsa gel aslanım. Genişletmek için tıkla ... ABi gercekten sakin ol. Kotu bir laf edip ceza almandan korkuyorum.
x-scarface' Alıntı: Batmandaysan zor olmasın senin için o kadar saat gel dişlerini toplayıp geri git sıkıntı olmazsa gel aslanım. Genişletmek için tıkla ... ABi gercekten sakin ol. Kotu bir laf edip ceza almandan korkuyorum.
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: ABi gercekten sakin ol. Kotu bir laf edip ceza almandan korkuyorum. Genişletmek için tıkla ... Yok kardeşim argo küfür vs olmaz biliyorsun beni
Kabız Civciv' Alıntı: ABi gercekten sakin ol. Kotu bir laf edip ceza almandan korkuyorum. Genişletmek için tıkla ... Yok kardeşim argo küfür vs olmaz biliyorsun beni
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Yok kardeşim argo küfür vs olmaz biliyorsun beni Genişletmek için tıkla ... Biliyorum da soyleyecegin farkli bir sozden bile ceza alabilirsin. Dikkatli olmak lazim.
x-scarface' Alıntı: Yok kardeşim argo küfür vs olmaz biliyorsun beni Genişletmek için tıkla ... Biliyorum da soyleyecegin farkli bir sozden bile ceza alabilirsin. Dikkatli olmak lazim.
achambo Üye çorumdayım uyusam mı kayseriye kadar - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Bu ne demek şindi Genişletmek için tıkla ... saçma geldi 3-4 saat ne yapılır ki
çorumdayım uyusam mı kayseriye kadar - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Bu ne demek şindi Genişletmek için tıkla ... saçma geldi 3-4 saat ne yapılır ki
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Biliyorum da soyleyecegin farkli bir sozden bile ceza alabilirsin. Dikkatli olmak lazim. Genişletmek için tıkla ... Şimdiye kadar attığım mesajlarda var mıydı kardeşim
Kabız Civciv' Alıntı: Biliyorum da soyleyecegin farkli bir sozden bile ceza alabilirsin. Dikkatli olmak lazim. Genişletmek için tıkla ... Şimdiye kadar attığım mesajlarda var mıydı kardeşim
achambo Üye zezek' Alıntı: sikiysa et sen kimsin edecen saten edemezsin Genişletmek için tıkla ... hahahahahaha bunu da yiyeceksek biz ölek
zezek' Alıntı: sikiysa et sen kimsin edecen saten edemezsin Genişletmek için tıkla ... hahahahahaha bunu da yiyeceksek biz ölek
BYFECI Üye achambo' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... x-scarface' Alıntı: İyi geceler yusufcan Genişletmek için tıkla ... Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler Yusuf. Genişletmek için tıkla ... achambo' Alıntı: yusuf iyi geceler Genişletmek için tıkla ...
achambo' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... x-scarface' Alıntı: İyi geceler yusufcan Genişletmek için tıkla ... Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler Yusuf. Genişletmek için tıkla ... achambo' Alıntı: yusuf iyi geceler Genişletmek için tıkla ...