hikmet366 Üye achambo' Alıntı: hikmet hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hos bulduk sağolasın nasılsın
Matthe Üye x-scarface' Alıntı: Araştırmam gerek kardeşim biraz bakayım nasıl oluyor Genişletmek için tıkla ... Bak abi haber verirsin bana
x-scarface' Alıntı: Araştırmam gerek kardeşim biraz bakayım nasıl oluyor Genişletmek için tıkla ... Bak abi haber verirsin bana
achambo Üye hikmet366' Alıntı: hos bulduk sağolasın nasılsın Genişletmek için tıkla ... saolasın çok şükür otobüsteyim
hikmet366' Alıntı: hos bulduk sağolasın nasılsın Genişletmek için tıkla ... saolasın çok şükür otobüsteyim
hikmet366 Üye achambo' Alıntı: saolasın çok şükür otobüsteyim Genişletmek için tıkla ... nereye bu saatte.
Matthe Üye Aynen he bugün karneleri alıcaz. Vay be nasıl geçti 11 sene hiç anlamadım. Son sınıfa geçiyorum. Önümde üniversite sınavı...
Aynen he bugün karneleri alıcaz. Vay be nasıl geçti 11 sene hiç anlamadım. Son sınıfa geçiyorum. Önümde üniversite sınavı...
hikmet366 Üye Yellowworm' Alıntı: Aynen he bugün karneleri alıcaz. Vay be nasıl geçti 11 sene hiç anlamadım. Son sınıfa geçiyorum. Önümde üniversite sınavı... Genişletmek için tıkla ... hayırli olsun ben sınif ta kaldım ama gecen döneme göre bir gelısme yapmışım hem ben acığa gecmeyi düsùnüyorum - - - Eklendi - - - zezek' Alıntı: bn bugun uyumicam sabaha kadar Genişletmek için tıkla ... ben erken yatcam biraz karne alcam - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: benim şarj bitene kadar 4 saattir internetteyim %55 var Genişletmek için tıkla ... senin şarj bitmez aga
Yellowworm' Alıntı: Aynen he bugün karneleri alıcaz. Vay be nasıl geçti 11 sene hiç anlamadım. Son sınıfa geçiyorum. Önümde üniversite sınavı... Genişletmek için tıkla ... hayırli olsun ben sınif ta kaldım ama gecen döneme göre bir gelısme yapmışım hem ben acığa gecmeyi düsùnüyorum - - - Eklendi - - - zezek' Alıntı: bn bugun uyumicam sabaha kadar Genişletmek için tıkla ... ben erken yatcam biraz karne alcam - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: benim şarj bitene kadar 4 saattir internetteyim %55 var Genişletmek için tıkla ... senin şarj bitmez aga
Matthe Üye hikmet366' Alıntı: hayırli olsun ben sınif ta kaldım ama gecen döneme göre bir gelısme yapmışım hem ben acığa gecmeyi düsùnüyorum Genişletmek için tıkla ... Sınıfta kalmayı nasıl başardın kardeşim ya? Sorumluluklara girip kurtar dersleri. Açıktan pişman olursun demedi deme
hikmet366' Alıntı: hayırli olsun ben sınif ta kaldım ama gecen döneme göre bir gelısme yapmışım hem ben acığa gecmeyi düsùnüyorum Genişletmek için tıkla ... Sınıfta kalmayı nasıl başardın kardeşim ya? Sorumluluklara girip kurtar dersleri. Açıktan pişman olursun demedi deme
hikmet366 Üye Yellowworm' Alıntı: Sınıfta kalmayı nasıl başardın kardeşim ya? Sorumluluklara girip kurtar dersleri. Açıktan pişman olursun demedi deme Genişletmek için tıkla ... bence en kolayı acık kardeş bilerek kaldım
Yellowworm' Alıntı: Sınıfta kalmayı nasıl başardın kardeşim ya? Sorumluluklara girip kurtar dersleri. Açıktan pişman olursun demedi deme Genişletmek için tıkla ... bence en kolayı acık kardeş bilerek kaldım
Matthe Üye hikmet366' Alıntı: bence en kolayı acık kardeş bilerek kaldım Genişletmek için tıkla ... Yapma allah aşkına ya okul kapandıktan sonra sorumluluk sınavlarına gir geç sınıfını. Açıkta okuyan 3-4 arkadaşım pişman. Keşke bırakmasaydım diyor hepsi
hikmet366' Alıntı: bence en kolayı acık kardeş bilerek kaldım Genişletmek için tıkla ... Yapma allah aşkına ya okul kapandıktan sonra sorumluluk sınavlarına gir geç sınıfını. Açıkta okuyan 3-4 arkadaşım pişman. Keşke bırakmasaydım diyor hepsi