Matthe Üye BYFECI' Alıntı: Yine derken? Şimdiye kadar ilk kez bu saatlerde burda 2-3 kişi olduğunu görüyorum Genişletmek için tıkla ... Dünde böyleydi 2-3 kişi
BYFECI' Alıntı: Yine derken? Şimdiye kadar ilk kez bu saatlerde burda 2-3 kişi olduğunu görüyorum Genişletmek için tıkla ... Dünde böyleydi 2-3 kişi
BYFECI Üye Yellowworm' Alıntı: Dünde böyleydi 2-3 kişi Genişletmek için tıkla ... Hayır bu dakikalarda en az 5-6 kişi vardı
Yellowworm' Alıntı: Dünde böyleydi 2-3 kişi Genişletmek için tıkla ... Hayır bu dakikalarda en az 5-6 kişi vardı
TheLastWarrior Üye BYFECI' Alıntı: Bir selam ver hoşgeldin gardaşım.. Genişletmek için tıkla ... gidicem yusuf kalıcı değilim
BYFECI' Alıntı: Bir selam ver hoşgeldin gardaşım.. Genişletmek için tıkla ... gidicem yusuf kalıcı değilim
Matthe Üye BYFECI' Alıntı: Hayır bu dakikalarda en az 5-6 kişi vardı Genişletmek için tıkla ... O zaman daha geç saatlerdeydi sanırım
BYFECI' Alıntı: Hayır bu dakikalarda en az 5-6 kişi vardı Genişletmek için tıkla ... O zaman daha geç saatlerdeydi sanırım
BYFECI Üye x-scarface' Alıntı: Yarın herkesi toplayayım mı Genişletmek için tıkla ... Sakinlik daha iyi abi ama yarın kalabalık olur.
x-scarface' Alıntı: Yarın herkesi toplayayım mı Genişletmek için tıkla ... Sakinlik daha iyi abi ama yarın kalabalık olur.
BYFECI Üye TheLastWarrior' Alıntı: gidicem yusuf kalıcı değilim Genişletmek için tıkla ... Yellowworm' Alıntı: O zaman daha geç saatlerdeydi sanırım Genişletmek için tıkla ... Evet saat 2 ile 3 arası 2-3 kişi kalmıştık.
TheLastWarrior' Alıntı: gidicem yusuf kalıcı değilim Genişletmek için tıkla ... Yellowworm' Alıntı: O zaman daha geç saatlerdeydi sanırım Genişletmek için tıkla ... Evet saat 2 ile 3 arası 2-3 kişi kalmıştık.
BYFECI Üye achambo' Alıntı: selamun aleyküm abilerim, kardeşlerim nasılsınız bu gece Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam hoşgeldin Semih
achambo' Alıntı: selamun aleyküm abilerim, kardeşlerim nasılsınız bu gece Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam hoşgeldin Semih
Matthe Üye achambo' Alıntı: selamun aleyküm abilerim, kardeşlerim nasılsınız bu gece Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin. İyilik sen nasılsın
achambo' Alıntı: selamun aleyküm abilerim, kardeşlerim nasılsınız bu gece Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin. İyilik sen nasılsın
BYFECI Üye zezek' Alıntı: Slm Genclik Naber ?_? Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam TheLastWarrior' Alıntı: eyi geceler cümletten ben gider Genişletmek için tıkla ... iyi geceler çağrı
zezek' Alıntı: Slm Genclik Naber ?_? Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam TheLastWarrior' Alıntı: eyi geceler cümletten ben gider Genişletmek için tıkla ... iyi geceler çağrı