Akıncı Üye DiaBLoS' Alıntı: O isler de ciddi şeyler dönüyor . Asla sportif bir olay değil . Buna adim gibi eminim ... Genişletmek için tıkla ... bencede 1 temmuza kalmaz açıklanacakmış
DiaBLoS' Alıntı: O isler de ciddi şeyler dönüyor . Asla sportif bir olay değil . Buna adim gibi eminim ... Genişletmek için tıkla ... bencede 1 temmuza kalmaz açıklanacakmış
codblackops2 Üye DiaBLoS' Alıntı: O isler de ciddi şeyler dönüyor . Asla sportif bir olay değil . Buna adim gibi eminim ... Genişletmek için tıkla ... O cardozo gelecek ulen buraya - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Hoşgeldiniz kardeşler. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abi.
DiaBLoS' Alıntı: O isler de ciddi şeyler dönüyor . Asla sportif bir olay değil . Buna adim gibi eminim ... Genişletmek için tıkla ... O cardozo gelecek ulen buraya - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Hoşgeldiniz kardeşler. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abi.
Enes Üye hikmet366' Alıntı: sağol karnim açıktı yine Genişletmek için tıkla ... her gece bi sömürü operasyonu yapıyosun
hikmet366' Alıntı: sağol karnim açıktı yine Genişletmek için tıkla ... her gece bi sömürü operasyonu yapıyosun
achambo Üye İsmail' Alıntı: Ben sayfaları mesajları karıştırdım nerdeyiz biz Genişletmek için tıkla ... bilen yok
İsmail' Alıntı: Ben sayfaları mesajları karıştırdım nerdeyiz biz Genişletmek için tıkla ... bilen yok
Umur dağlar Üye hikmet366' Alıntı: sağol karnim açıktı yine Genişletmek için tıkla ... Bu saatlerde senin hep acıkıyo öğrendim artık
hikmet366' Alıntı: sağol karnim açıktı yine Genişletmek için tıkla ... Bu saatlerde senin hep acıkıyo öğrendim artık
hikmet366 Üye achambo' Alıntı: hikmet bana da yolla Genişletmek için tıkla ... neyle yollim - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: hikmet bana da yolla Genişletmek için tıkla ... neyle yollim
achambo' Alıntı: hikmet bana da yolla Genişletmek için tıkla ... neyle yollim - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: hikmet bana da yolla Genişletmek için tıkla ... neyle yollim
CABBAR Üye codblackops2' Alıntı: Iyi ışte ne olsun aynı tas aynı hamam.10günlük ban atmıştım ne niye gitti diyen olmuştu ne de hoşgeldin diyen ismail hariç Genişletmek için tıkla ... Ulen dedik ya Hoşgeldin diye.
codblackops2' Alıntı: Iyi ışte ne olsun aynı tas aynı hamam.10günlük ban atmıştım ne niye gitti diyen olmuştu ne de hoşgeldin diyen ismail hariç Genişletmek için tıkla ... Ulen dedik ya Hoşgeldin diye.
Akıncı Üye TheFenomen' Alıntı: eh işte iyi diyelim olsun sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyiö çok şükür sayfalar çabuk atlıyor
TheFenomen' Alıntı: eh işte iyi diyelim olsun sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyiö çok şükür sayfalar çabuk atlıyor
achambo Üye CABBAR' Alıntı: c6-01 semih Genişletmek için tıkla ... benimkinden uzun gitmesi gerekmiyo mu
codblackops2 Üye tinasoft' Alıntı: Ali abi, Gökçen abi, kardeşim Ömer nasılsınız yav Genişletmek için tıkla ... Ooo sende mi buradaydın.iyiyim sen nasılsın :-)
tinasoft' Alıntı: Ali abi, Gökçen abi, kardeşim Ömer nasılsınız yav Genişletmek için tıkla ... Ooo sende mi buradaydın.iyiyim sen nasılsın :-)
DiaBLoS Admin -Akıncı' Alıntı: bencede 1 temmuza kalmaz açıklanacakmış Genişletmek için tıkla ... Ceza vereceklerine inanmiyorum acikcasi ... Bakalim ne olacak
-Akıncı' Alıntı: bencede 1 temmuza kalmaz açıklanacakmış Genişletmek için tıkla ... Ceza vereceklerine inanmiyorum acikcasi ... Bakalim ne olacak
__xXx__ Üye CABBAR' Alıntı: Hayırlı olsun zor kısım başlamış senin için. Akademisyen olursan çok çektirme öğrencilere olur mu ? Bırak kopya falan çeksinler Genişletmek için tıkla ... akademisyenlik aklımda yok pek ama eğer üni de hoca olursam öğrencilerim beni çok sever hissediyorum kafa hoca olurum be ya
CABBAR' Alıntı: Hayırlı olsun zor kısım başlamış senin için. Akademisyen olursan çok çektirme öğrencilere olur mu ? Bırak kopya falan çeksinler Genişletmek için tıkla ... akademisyenlik aklımda yok pek ama eğer üni de hoca olursam öğrencilerim beni çok sever hissediyorum kafa hoca olurum be ya
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: Aynen ya benimde fena uykum geldi Genişletmek için tıkla ... Çıkarım ben birazdan..
Umur dağlar' Alıntı: Aynen ya benimde fena uykum geldi Genişletmek için tıkla ... Çıkarım ben birazdan..
hikmet366 Üye TheFenomen' Alıntı: her gece bi sömürü operasyonu yapıyosun Genişletmek için tıkla ... aynen
achambo Üye hikmet366' Alıntı: neyle yollim - - - Eklendi - - - neyle yollim Genişletmek için tıkla ... aras kargo
hikmet366' Alıntı: neyle yollim - - - Eklendi - - - neyle yollim Genişletmek için tıkla ... aras kargo