He evet bugu kalabalık :) Gitsem mi kalsam mı:)
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: He evet bugu kalabalık Genişletmek için tıkla ... Gitsem mi kalsam mı
Umur dağlar Üye achambo' Alıntı: az kalmış ha gayret unutturma perşembe senin mesajları beğenicem Genişletmek için tıkla ... Bu aksam 1000 yapalım seni ama yavaş yavaş sen normal konuş ben begenırım
achambo' Alıntı: az kalmış ha gayret unutturma perşembe senin mesajları beğenicem Genişletmek için tıkla ... Bu aksam 1000 yapalım seni ama yavaş yavaş sen normal konuş ben begenırım
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: keşke Genişletmek için tıkla ... Anlatmak, konuşmak istersen konuşabiliriz
DiaBLoS Admin -Akıncı' Alıntı: bizde iyiyiz çok şükür beşiktaş ve fenerin olayına sinirlendim Genişletmek için tıkla ... O isler de ciddi şeyler dönüyor . Asla sportif bir olay değil . Buna adim gibi eminim ...
-Akıncı' Alıntı: bizde iyiyiz çok şükür beşiktaş ve fenerin olayına sinirlendim Genişletmek için tıkla ... O isler de ciddi şeyler dönüyor . Asla sportif bir olay değil . Buna adim gibi eminim ...
__xXx__ Üye CABBAR' Alıntı: 3.Sınıf bitti Sen Ne yaptın iş daş Genişletmek için tıkla ... işdaş güzelmiş bende mezun oldum bu sene daha diploma alamadım ama bitti okul şimdide yüksek lisans yapacağım okumaya devam
CABBAR' Alıntı: 3.Sınıf bitti Sen Ne yaptın iş daş Genişletmek için tıkla ... işdaş güzelmiş bende mezun oldum bu sene daha diploma alamadım ama bitti okul şimdide yüksek lisans yapacağım okumaya devam
Akıncı Üye TheFenomen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... görmedim abi seni nasolsın - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... görmedim abi seni nasolsın
TheFenomen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... görmedim abi seni nasolsın - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... görmedim abi seni nasolsın
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Anlatmak, konuşmak istersen konuşabiliriz Genişletmek için tıkla ... bi şekilde pm den konuşuruz onu ya. kafa dağıtalım biraz
CABBAR' Alıntı: Anlatmak, konuşmak istersen konuşabiliriz Genişletmek için tıkla ... bi şekilde pm den konuşuruz onu ya. kafa dağıtalım biraz
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: Nereye yahu Genişletmek için tıkla ... Çok kalabalık birşey yazıyoruz görmüyorlar
Umur dağlar' Alıntı: Nereye yahu Genişletmek için tıkla ... Çok kalabalık birşey yazıyoruz görmüyorlar
VKUCUKSAHİN Üye hikmet366' Alıntı: aleyküm selam hosgeldın Genişletmek için tıkla ... hoş buldum kardeşim
achambo Üye Umur dağlar' Alıntı: Bu aksam 1000 yapalım seni ama yavaş yavaş sen normal konuş ben begenırım Genişletmek için tıkla ... tamam
Umur dağlar' Alıntı: Bu aksam 1000 yapalım seni ama yavaş yavaş sen normal konuş ben begenırım Genişletmek için tıkla ... tamam
Umur dağlar Üye hikmet366' Alıntı: dolapta kaşar buldum yiyorum Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun hikmet yarasın
hikmet366' Alıntı: dolapta kaşar buldum yiyorum Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun hikmet yarasın
codblackops2 Üye CABBAR' Alıntı: Iyiyim Kodbilekopsiki hacı Sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... Iyi ışte ne olsun aynı tas aynı hamam.10günlük ban atmıştım ne niye gitti diyen olmuştu ne de hoşgeldin diyen ismail hariç
CABBAR' Alıntı: Iyiyim Kodbilekopsiki hacı Sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... Iyi ışte ne olsun aynı tas aynı hamam.10günlük ban atmıştım ne niye gitti diyen olmuştu ne de hoşgeldin diyen ismail hariç
Enes Üye -Akıncı' Alıntı: görmedim abi seni nasolsın - - - Eklendi - - - görmedim abi seni nasolsın Genişletmek için tıkla ... eh işte iyi diyelim olsun sen nasılsın ?
-Akıncı' Alıntı: görmedim abi seni nasolsın - - - Eklendi - - - görmedim abi seni nasolsın Genişletmek için tıkla ... eh işte iyi diyelim olsun sen nasılsın ?
CABBAR Üye __xXx__' Alıntı: işdaş güzelmiş bende mezun oldum bu sene daha diploma alamadım ama bitti okul şimdide yüksek lisans yapacağım okumaya devam Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun zor kısım başlamış senin için. Akademisyen olursan çok çektirme öğrencilere olur mu ? Bırak kopya falan çeksinler
__xXx__' Alıntı: işdaş güzelmiş bende mezun oldum bu sene daha diploma alamadım ama bitti okul şimdide yüksek lisans yapacağım okumaya devam Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun zor kısım başlamış senin için. Akademisyen olursan çok çektirme öğrencilere olur mu ? Bırak kopya falan çeksinler
hikmet366 Üye Umur dağlar' Alıntı: Afiyet olsun hikmet yarasın Genişletmek için tıkla ... sağol karnim açıktı yine
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: Çok kalabalık birşey yazıyoruz görmüyorlar Genişletmek için tıkla ... Aynen ya benimde fena uykum geldi
BYFECI' Alıntı: Çok kalabalık birşey yazıyoruz görmüyorlar Genişletmek için tıkla ... Aynen ya benimde fena uykum geldi