Akıncı Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum sen nasılsın Cengiz? Genişletmek için tıkla ... gökçen abi nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum sen nasılsın Cengiz? Genişletmek için tıkla ... gökçen abi nasılsın
ismail Üye CABBAR' Alıntı: Ismail bitmedi mi daha okul ? Genişletmek için tıkla ... Yok be abi nerde 1 gün daha okula gitmezsem devamsızlıktan kalcam Bu cuma ve 2 hafta sonra sınav var onları geçersem final 3 temmuzda
CABBAR' Alıntı: Ismail bitmedi mi daha okul ? Genişletmek için tıkla ... Yok be abi nerde 1 gün daha okula gitmezsem devamsızlıktan kalcam Bu cuma ve 2 hafta sonra sınav var onları geçersem final 3 temmuzda
CABBAR Üye TheLastWarrior' Alıntı: şakanın abartılısndan hoşlanmıyorum aykut yapabilirsin Genişletmek için tıkla ... zaten burada pek olmaz Gereksizlerde olur o
TheLastWarrior' Alıntı: şakanın abartılısndan hoşlanmıyorum aykut yapabilirsin Genişletmek için tıkla ... zaten burada pek olmaz Gereksizlerde olur o
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: Tüh o zaman ben kalkıp bir su içiyim ilginiz için teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
Umur dağlar' Alıntı: Tüh o zaman ben kalkıp bir su içiyim ilginiz için teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
TheLastWarrior Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum Çağrı nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi çok şükür sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum Çağrı nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi çok şükür sen nasılsın
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum sen nasılsın Cengiz? Genişletmek için tıkla ... Seni görüpte kötü olmak bize ne hacet. Canımsın.
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum sen nasılsın Cengiz? Genişletmek için tıkla ... Seni görüpte kötü olmak bize ne hacet. Canımsın.
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Kral hoşgeldin alekumselam Genişletmek için tıkla ... Nabünüz bakalım?
TheLastWarrior Üye CABBAR' Alıntı: zaten burada pek olmaz Gereksizlerde olur o Genişletmek için tıkla ... gereksizlere pek gelmiyorum işin zor
CABBAR' Alıntı: zaten burada pek olmaz Gereksizlerde olur o Genişletmek için tıkla ... gereksizlere pek gelmiyorum işin zor
hikmet366 Üye İsmail' Alıntı: Yok be abi nerde 1 gün daha okula gitmezsem devamsızlıktan kalcam Bu cuma ve 2 hafta sonra sınav var onları geçersem final 3 temmuzda Genişletmek için tıkla ... aynen bizim sınıf tada var öyle bırı yarım günü kaldı
İsmail' Alıntı: Yok be abi nerde 1 gün daha okula gitmezsem devamsızlıktan kalcam Bu cuma ve 2 hafta sonra sınav var onları geçersem final 3 temmuzda Genişletmek için tıkla ... aynen bizim sınıf tada var öyle bırı yarım günü kaldı
ismail Üye hikmet366' Alıntı: tamam her zaman bekleriz. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: Yok be abi nerde 1 gün daha okula gitmezsem devamsızlıktan kalcam Bu cuma ve 2 hafta sonra sınav var onları geçersem final 3 temmuzda Genişletmek için tıkla ... Ula Hacettepeye gittim diye seviniyorsun ama burnundan getiriyorlar. Nasıl iştir bu (sana demiyorum ha ben olsam böyle derdim kesin) ayrıca Ne yaptın o kadar devamsizlik
İsmail' Alıntı: Yok be abi nerde 1 gün daha okula gitmezsem devamsızlıktan kalcam Bu cuma ve 2 hafta sonra sınav var onları geçersem final 3 temmuzda Genişletmek için tıkla ... Ula Hacettepeye gittim diye seviniyorsun ama burnundan getiriyorlar. Nasıl iştir bu (sana demiyorum ha ben olsam böyle derdim kesin) ayrıca Ne yaptın o kadar devamsizlik