Hadi ya mühesseseniz sorumlu değil yani :D Maalesef efendim ;)
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: Hadi ya mühesseseniz sorumlu değil yani Genişletmek için tıkla ... Maalesef efendim
Umur dağlar' Alıntı: Hadi ya mühesseseniz sorumlu değil yani Genişletmek için tıkla ... Maalesef efendim
hikmet366 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol Hikmet nasılsın bakalım? Genişletmek için tıkla ... iyiyım abi senı sormalı kendıne dıkkat et haa
OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol Hikmet nasılsın bakalım? Genişletmek için tıkla ... iyiyım abi senı sormalı kendıne dıkkat et haa
OttomaN TigeR Üye CABBAR' Alıntı: Aslan parçası gelmis Aleykümselam Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Aykut?
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam abi nasılsın
TheLastWarrior Üye BYFECI' Alıntı: Hoşgeldin Çağrı, mesajını bulamadığım için alıntı yapamadım Genişletmek için tıkla ... önemli değil yusuf hoşbulduk
BYFECI' Alıntı: Hoşgeldin Çağrı, mesajını bulamadığım için alıntı yapamadım Genişletmek için tıkla ... önemli değil yusuf hoşbulduk
ismail Üye hikmet366' Alıntı: o zaman tekrardan aramıza hosgeldın Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Yazın gelecem ban atmicam ama bu sefer
hikmet366' Alıntı: o zaman tekrardan aramıza hosgeldın Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Yazın gelecem ban atmicam ama bu sefer
OttomaN TigeR Üye TheLastWarrior' Alıntı: aleykum selam abi hg Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Çağrı nasılsın?
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsın Aykut? Genişletmek için tıkla ... Abim Sen geldin daha iyi oldum. Sen nasılsın buralara pek uğramıyor musun bana mı öyle geliyor
OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsın Aykut? Genişletmek için tıkla ... Abim Sen geldin daha iyi oldum. Sen nasılsın buralara pek uğramıyor musun bana mı öyle geliyor
TheLastWarrior Üye CABBAR' Alıntı: Iyidir çağrı bak şaka yapmıyorum sana hoşlanmıyorsun madem Genişletmek için tıkla ... şakanın abartılısndan hoşlanmıyorum aykut yapabilirsin
CABBAR' Alıntı: Iyidir çağrı bak şaka yapmıyorum sana hoşlanmıyorsun madem Genişletmek için tıkla ... şakanın abartılısndan hoşlanmıyorum aykut yapabilirsin
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: Maalesef efendim Genişletmek için tıkla ... Tüh o zaman ben kalkıp bir su içiyim ilginiz için teşekkürler
BYFECI' Alıntı: Maalesef efendim Genişletmek için tıkla ... Tüh o zaman ben kalkıp bir su içiyim ilginiz için teşekkürler
OttomaN TigeR Üye Anafor.CK' Alıntı: Ve Aleyküm Selâm, Pir'in hoş gelmişsin. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum sen nasılsın Cengiz?
Anafor.CK' Alıntı: Ve Aleyküm Selâm, Pir'in hoş gelmişsin. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum sen nasılsın Cengiz?
hikmet366 Üye İsmail' Alıntı: Hoşbulduk Yazın gelecem ban atmicam ama bu sefer Genişletmek için tıkla ... tamam her zaman bekleriz.
İsmail' Alıntı: Hoşbulduk Yazın gelecem ban atmicam ama bu sefer Genişletmek için tıkla ... tamam her zaman bekleriz.
TheLastWarrior Üye -Akıncı' Alıntı: iyiyim kardeşim sen Genişletmek için tıkla ... bende iyi mücahit şükür
BYFECI Üye MrExpert' Alıntı: Bir saatir çay bekliyoruz burda Genişletmek için tıkla ... Sana çay yok demedim mi
OttomaN TigeR Üye BYFECI' Alıntı: Aleykum Selam abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeşim sende iyisindir inşallah?
BYFECI' Alıntı: Aleykum Selam abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeşim sende iyisindir inşallah?