CABBAR Üye Anafor.CK' Alıntı: Çorbadan başka birşey yiyemeyen bu adama acımıyor musunuz da yemek muhabbeti ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Ne desem hiç bilmiyorum ki hikmetinden sual olmaz Allahın. Inşallah gelsin sihhatine kavuştuğun günler
Anafor.CK' Alıntı: Çorbadan başka birşey yiyemeyen bu adama acımıyor musunuz da yemek muhabbeti ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Ne desem hiç bilmiyorum ki hikmetinden sual olmaz Allahın. Inşallah gelsin sihhatine kavuştuğun günler
Akıncı Üye MrExpert' Alıntı: Bu arada Aras paşa fark ettinmi bilmem ama nextman gece devriyesine gelmedi Genişletmek için tıkla ... gizli admin izliyordur bizi
MrExpert' Alıntı: Bu arada Aras paşa fark ettinmi bilmem ama nextman gece devriyesine gelmedi Genişletmek için tıkla ... gizli admin izliyordur bizi
hikmet366 Üye BYFECI' Alıntı: Olmaz milletin canı çeker Genişletmek için tıkla ... o zaman bu gün de saat 4 kadar mutfakta dolan caz desene
BYFECI' Alıntı: Olmaz milletin canı çeker Genişletmek için tıkla ... o zaman bu gün de saat 4 kadar mutfakta dolan caz desene
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Bana devretti sıkıntı çıkarsa uyarı cezası ver acıma dedi. Genişletmek için tıkla ... yandık
x-scarface' Alıntı: Bana devretti sıkıntı çıkarsa uyarı cezası ver acıma dedi. Genişletmek için tıkla ... yandık
CABBAR Üye Anafor.CK' Alıntı: Artık vakti geldiği kanısındayım Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Abim bırakmak sana ne kazandırır ki
Anafor.CK' Alıntı: Artık vakti geldiği kanısındayım Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Abim bırakmak sana ne kazandırır ki
MrExpert Üye x-scarface' Alıntı: Bana devretti sıkıntı çıkarsa uyarı cezası ver acıma dedi. Genişletmek için tıkla ... Bana ceza puanı versene
x-scarface' Alıntı: Bana devretti sıkıntı çıkarsa uyarı cezası ver acıma dedi. Genişletmek için tıkla ... Bana ceza puanı versene
-efşan Üye CABBAR' Alıntı: Ne desem hiç bilmiyorum ki hikmetinden sual olmaz Allahın. Inşallah gelsin sihhatine kavuştuğun günler Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Paşam.
CABBAR' Alıntı: Ne desem hiç bilmiyorum ki hikmetinden sual olmaz Allahın. Inşallah gelsin sihhatine kavuştuğun günler Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Paşam.
Akıncı Üye Umur dağlar' Alıntı: yandık Genişletmek için tıkla ... korkma aras abi yapmaz sana biz varken
-efşan Üye CABBAR' Alıntı: Abim bırakmak sana ne kazandırır ki Genişletmek için tıkla ... Ne kazançta vardır gözüm, Ne de gayba söylenecek sözüm.
CABBAR' Alıntı: Abim bırakmak sana ne kazandırır ki Genişletmek için tıkla ... Ne kazançta vardır gözüm, Ne de gayba söylenecek sözüm.
x-scarface Üye MrExpert' Alıntı: Bana ceza puanı versene Genişletmek için tıkla ... Olmaz sait abim dediki sıkıntı çıkmadıkça keyfiye ceza verme dedi.
MrExpert' Alıntı: Bana ceza puanı versene Genişletmek için tıkla ... Olmaz sait abim dediki sıkıntı çıkmadıkça keyfiye ceza verme dedi.
Umur dağlar Üye -Akıncı' Alıntı: korkma aras abi yapmaz sana biz varken Genişletmek için tıkla ... :Ehe
CABBAR Üye Anafor.CK' Alıntı: Allah razı olsun Paşam. Genişletmek için tıkla ... Allah hepimizden razı olsun. Ne diyeceğim abi. Eğer nasip olursa Mersin‘de seninle bi tanışmak isterim.
Anafor.CK' Alıntı: Allah razı olsun Paşam. Genişletmek için tıkla ... Allah hepimizden razı olsun. Ne diyeceğim abi. Eğer nasip olursa Mersin‘de seninle bi tanışmak isterim.