BYFECI Üye ozakin70' Alıntı: @BYFECI benim lokum simit kahve hesabinida arkadasin hesaba caktirmadan ilistirin : Genişletmek için tıkla ... Hesabı verdim bile
ozakin70' Alıntı: @BYFECI benim lokum simit kahve hesabinida arkadasin hesaba caktirmadan ilistirin : Genişletmek için tıkla ... Hesabı verdim bile
ozakin70 Üye BYFECI' Alıntı: Hesabı verdim bile Genişletmek için tıkla ... Neyse yaz kenara aksamustu babam gecerken odeyecekmis
BYFECI' Alıntı: Hesabı verdim bile Genişletmek için tıkla ... Neyse yaz kenara aksamustu babam gecerken odeyecekmis
BYFECI Üye ozakin70' Alıntı: O zaman arkadaşın hesabınıda ben ödeyecem Genişletmek için tıkla ... Peki size yazıyorum. - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: iyi geceler gözler gitti Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
ozakin70' Alıntı: O zaman arkadaşın hesabınıda ben ödeyecem Genişletmek için tıkla ... Peki size yazıyorum. - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: iyi geceler gözler gitti Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
_YldZEneS_ Üye BYFECI' Alıntı: 95 kuruş Genişletmek için tıkla ... arkadaşın lokumundan iki tane aldım onlarıda say
ozakin70 Üye BYFECI' Alıntı: Peki size yazıyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam simdi size yaziyorum filan cocuklar yanlis anlayacak aman ha dikkat
BYFECI' Alıntı: Peki size yazıyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam simdi size yaziyorum filan cocuklar yanlis anlayacak aman ha dikkat
BYFECI Üye _YldzEnes_' Alıntı: arkadaşın lokumununa dokunmadım ben Genişletmek için tıkla ... 91 kuruş
hikmet366 Üye achambo' Alıntı: iyi geceler gözler gitti Genişletmek için tıkla ... iyi geceler - - - Eklendi - - - evet yemek yedim oh bee
achambo' Alıntı: iyi geceler gözler gitti Genişletmek için tıkla ... iyi geceler - - - Eklendi - - - evet yemek yedim oh bee
ozakin70 Üye achambo' Alıntı: iyi geceler gözler gitti Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler biraz dan benimkilerde gidecek inş.
achambo' Alıntı: iyi geceler gözler gitti Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler biraz dan benimkilerde gidecek inş.
BYFECI Üye ozakin70' Alıntı: Hocam karneme 1 düşmüş 2 yaparmısınız Genişletmek için tıkla ... Elbette
hikmet366 Üye neyse şöyle bir gôz dinlendirmesı yapim 20 dk sonra gelmez isem benı beklemeyın uykuya dalmışim demektır.
neyse şöyle bir gôz dinlendirmesı yapim 20 dk sonra gelmez isem benı beklemeyın uykuya dalmışim demektır.
ozakin70 Üye BYFECI' Alıntı: Elbette Genişletmek için tıkla ... Adamim iyimisin dedik okadar veresiye verme alintilarinda carpiklik olur diye
BYFECI' Alıntı: Elbette Genişletmek için tıkla ... Adamim iyimisin dedik okadar veresiye verme alintilarinda carpiklik olur diye
ozakin70 Üye BYFECI' Alıntı: 91 kuruş Genişletmek için tıkla ... Az once polis mi vardi burda nerde ya arkadas alintilarimizla oynuyor nerde bu polis nerde ahlak masasi
BYFECI' Alıntı: 91 kuruş Genişletmek için tıkla ... Az once polis mi vardi burda nerde ya arkadas alintilarimizla oynuyor nerde bu polis nerde ahlak masasi
BYFECI Üye _YldzEnes_' Alıntı: yusuf buraya bir simit gönder Genişletmek için tıkla ... Buyrun efendim
ozakin70 Üye mehmet yasir' Alıntı: Ben yatıyorum herkese iyi uykular Genişletmek için tıkla ... Eywlh iyi geceler
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: iyi geceler - - - Eklendi - - - evet yemek yedim oh bee Genişletmek için tıkla ... Hikmet sen iyisin ben de çok acıktım mutfağa gittim sonuç ise Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hikmet366' Alıntı: iyi geceler - - - Eklendi - - - evet yemek yedim oh bee Genişletmek için tıkla ... Hikmet sen iyisin ben de çok acıktım mutfağa gittim sonuç ise Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız