BYFECI Üye zxdelemi' Alıntı: benim sigaram valla ya içince ciğerlerde cingen çalıyo kürt oynuyo valla Genişletmek için tıkla ... Senin durum vahim.
zxdelemi' Alıntı: benim sigaram valla ya içince ciğerlerde cingen çalıyo kürt oynuyo valla Genişletmek için tıkla ... Senin durum vahim.
achambo Üye Tahir' Alıntı: Aras nerdesin hacı Genişletmek için tıkla ... dede nasılsın hiç görmüyosun bizi
marist Üye achambo' Alıntı: trip atma da bişey mi dedim Genişletmek için tıkla ... Tamam hadi git uyu sen
BYFECI Üye zxdelemi' Alıntı: neden yusuf abi Genişletmek için tıkla ... Başka bir sigaraya geç en iyisi sen
achambo Üye .TremmerT.' Alıntı: Ben varım Ahmet abi olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... dede bizi takmıyo - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Tamam hadi git uyu sen Genişletmek için tıkla ... istediğim zaman yatarım
.TremmerT.' Alıntı: Ben varım Ahmet abi olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... dede bizi takmıyo - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Tamam hadi git uyu sen Genişletmek için tıkla ... istediğim zaman yatarım
by-pegasus Üye BYFECI' Alıntı: Başka bir sigaraya geç en iyisi sen Genişletmek için tıkla ... korkma bendeki bu ciğerler varya daha ne wistonlar görecek
BYFECI' Alıntı: Başka bir sigaraya geç en iyisi sen Genişletmek için tıkla ... korkma bendeki bu ciğerler varya daha ne wistonlar görecek
by-pegasus Üye achambo' Alıntı: dede bizi takmıyo - - - Eklendi - - - sana ne lan istediğim zaman yatarım Genişletmek için tıkla ... yavaş abey dur
achambo' Alıntı: dede bizi takmıyo - - - Eklendi - - - sana ne lan istediğim zaman yatarım Genişletmek için tıkla ... yavaş abey dur
BYFECI Üye zxdelemi' Alıntı: korkma bendeki bu ciğerler varya daha ne wistonlar görecek Genişletmek için tıkla ... Ben sigara muhabbeti ettim ama kullanmıyorum.
zxdelemi' Alıntı: korkma bendeki bu ciğerler varya daha ne wistonlar görecek Genişletmek için tıkla ... Ben sigara muhabbeti ettim ama kullanmıyorum.
KayraBey Üye Hop gençler ben burdayim hala Kelimeler dikkatlice yanyana gelsin ve güzel cümleler oluşsun.Bir daha uyarmam.
Hop gençler ben burdayim hala Kelimeler dikkatlice yanyana gelsin ve güzel cümleler oluşsun.Bir daha uyarmam.
achambo Üye .TremmerT.' Alıntı: Sakin Genişletmek için tıkla ... takılıyorum ya onun yaptığı gibi ama o belli etmemeye çalışıyo
.TremmerT.' Alıntı: Sakin Genişletmek için tıkla ... takılıyorum ya onun yaptığı gibi ama o belli etmemeye çalışıyo
by-pegasus Üye BYFECI' Alıntı: Ben sigara muhabbeti ettim ama kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... abe nettin yav cuara içilmemi
BYFECI' Alıntı: Ben sigara muhabbeti ettim ama kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... abe nettin yav cuara içilmemi
marist Üye achambo' Alıntı: dede bizi takmıyo - - - Eklendi - - - sana ne lan istediğim zaman yatarım Genişletmek için tıkla ... lan
achambo' Alıntı: dede bizi takmıyo - - - Eklendi - - - sana ne lan istediğim zaman yatarım Genişletmek için tıkla ... lan