Emrgncy Üye BYFECI' Alıntı: Sizin adınızı ve yaşınızı öğrenebilir miyim. Büyüksünüz galiba benden Genişletmek için tıkla ... Yusuf tu galiba senin isim, Benim adım Hidayet yaşım 30...
BYFECI' Alıntı: Sizin adınızı ve yaşınızı öğrenebilir miyim. Büyüksünüz galiba benden Genişletmek için tıkla ... Yusuf tu galiba senin isim, Benim adım Hidayet yaşım 30...
marist Üye -qarapapaq-' Alıntı: Neyse hadi iyi geceler, bir giriyim selam veriyim dedim :P Genişletmek için tıkla ... Sağol Sanada.
-qarapapaq-' Alıntı: Neyse hadi iyi geceler, bir giriyim selam veriyim dedim :P Genişletmek için tıkla ... Sağol Sanada.
BYFECI Üye Emrgncy112' Alıntı: Yusuf tu galiba senin isim, Benim adım Hidayet yaşım 30... Genişletmek için tıkla ... Evet Yusuf. Şimdi aklıma geldi adınız çünkü daha önce duymuştum.
Emrgncy112' Alıntı: Yusuf tu galiba senin isim, Benim adım Hidayet yaşım 30... Genişletmek için tıkla ... Evet Yusuf. Şimdi aklıma geldi adınız çünkü daha önce duymuştum.
BYFECI Üye Kayahan14' Alıntı: Byfeci faciaa01 mi yoksa Genişletmek için tıkla ... Evet isim değiştirdim ama sen konu dışındaki bölümlere uğramadığın için öğrenemedin tabi..
Kayahan14' Alıntı: Byfeci faciaa01 mi yoksa Genişletmek için tıkla ... Evet isim değiştirdim ama sen konu dışındaki bölümlere uğramadığın için öğrenemedin tabi..
Kayahan14 Üye Şimdi öğrenmiş oldum bende 2 hafta yoktum ya - - - Eklendi - - - Selam verip çıkıyım dedim hadi herkese iyi geceler
Şimdi öğrenmiş oldum bende 2 hafta yoktum ya - - - Eklendi - - - Selam verip çıkıyım dedim hadi herkese iyi geceler
marist Üye Anafor.CK' Alıntı: Uykum var sanki. Genişletmek için tıkla ... Uyu o zaman abim - - - Eklendi - - - Buraxlive' Alıntı: Selamun aleyküm gececi tayfaya ilk selamım Genişletmek için tıkla ... Aleykum SeLam Hoşgeldin.
Anafor.CK' Alıntı: Uykum var sanki. Genişletmek için tıkla ... Uyu o zaman abim - - - Eklendi - - - Buraxlive' Alıntı: Selamun aleyküm gececi tayfaya ilk selamım Genişletmek için tıkla ... Aleykum SeLam Hoşgeldin.
KayraBey Üye Selam selam selam selam naber naber naber naber Anca bu.sonra uykum geldi by hadi bakalim
BYFECI Üye Buraxlive' Alıntı: Selamun aleyküm gececi tayfaya ilk selamım Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
Buraxlive' Alıntı: Selamun aleyküm gececi tayfaya ilk selamım Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
BYFECI Üye Tahir' Alıntı: Selam selam selam selam naber naber naber naber Anca bu.sonra uykum geldi by hadi bakalim ) Genişletmek için tıkla ... Bugün kimse yok gibi görünüyor, gelen gidiyor abi bir dahaki geceye inşallah
Tahir' Alıntı: Selam selam selam selam naber naber naber naber Anca bu.sonra uykum geldi by hadi bakalim ) Genişletmek için tıkla ... Bugün kimse yok gibi görünüyor, gelen gidiyor abi bir dahaki geceye inşallah