achambo Üye x-scarface' Alıntı: Hemde beyzbol topu kafanıza atar valla Genişletmek için tıkla ... hem de 4 tane 1 atışta da 3 kişi vursa konudakilerin hepsi hastanelik olacak demek - - - Eklendi - - - __simyacı__' Alıntı: Neden gülüyorsun Genişletmek için tıkla ... hiiiçç
x-scarface' Alıntı: Hemde beyzbol topu kafanıza atar valla Genişletmek için tıkla ... hem de 4 tane 1 atışta da 3 kişi vursa konudakilerin hepsi hastanelik olacak demek - - - Eklendi - - - __simyacı__' Alıntı: Neden gülüyorsun Genişletmek için tıkla ... hiiiçç
x-scarface Üye paradox07' Alıntı: o bir kaliptir dostum hic gulecegim yoktu Genişletmek için tıkla ... Bende kırılmasın diye açıklamadım
paradox07' Alıntı: o bir kaliptir dostum hic gulecegim yoktu Genişletmek için tıkla ... Bende kırılmasın diye açıklamadım
KayraBey Üye Joker' Alıntı: Abi tam olarak hangi gün yapacaksınız patronla konuşayım belki gelebilirim Genişletmek için tıkla ... Gün belli değil henüz
Joker' Alıntı: Abi tam olarak hangi gün yapacaksınız patronla konuşayım belki gelebilirim Genişletmek için tıkla ... Gün belli değil henüz
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: hem de 4 tane 1 atışta da 3 kişi vursa konudakilerin hepsi hastanelik olacak demek Genişletmek için tıkla ... Oğlum sen yatmıyormuydun
achambo' Alıntı: hem de 4 tane 1 atışta da 3 kişi vursa konudakilerin hepsi hastanelik olacak demek Genişletmek için tıkla ... Oğlum sen yatmıyormuydun
BrainHacker Üye paradox07' Alıntı: o bir kaliptir dostum hic gulecegim yoktu Genişletmek için tıkla ... Hahahaaa
KayraBey Üye Anafor.CK' Alıntı: Mazur görün beni, il olarak neresi? Genişletmek için tıkla ... İstanbul diyelim ama trakya ya yakın sayılır
Anafor.CK' Alıntı: Mazur görün beni, il olarak neresi? Genişletmek için tıkla ... İstanbul diyelim ama trakya ya yakın sayılır
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Gün belli değil henüz Genişletmek için tıkla ... Belli olunca konuşuruz abi çok ümitli değilim ama bakalım belki gelebilirim tabi bir kişililik yer varsa
Tahir' Alıntı: Gün belli değil henüz Genişletmek için tıkla ... Belli olunca konuşuruz abi çok ümitli değilim ama bakalım belki gelebilirim tabi bir kişililik yer varsa
paradox07 Üye x-scarface' Alıntı: Bende kırılmasın diye açıklamadım Genişletmek için tıkla ... bana da sanki biliyo ama bilmezden geliyo gibi geldi
x-scarface' Alıntı: Bende kırılmasın diye açıklamadım Genişletmek için tıkla ... bana da sanki biliyo ama bilmezden geliyo gibi geldi
BrainHacker Üye achambo' Alıntı: hem de 4 tane 1 atışta da 3 kişi vursa konudakilerin hepsi hastanelik olacak demek - - - Eklendi - - - hiiiçç Genişletmek için tıkla ... -_- Soyle yav
achambo' Alıntı: hem de 4 tane 1 atışta da 3 kişi vursa konudakilerin hepsi hastanelik olacak demek - - - Eklendi - - - hiiiçç Genişletmek için tıkla ... -_- Soyle yav
-efşan Üye Tahir' Alıntı: İstanbul diyelim ama trakya ya yakın sayılır Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, onbeş yıl yaşadım İstanbulda ama bilmiyormuşum demek.
Tahir' Alıntı: İstanbul diyelim ama trakya ya yakın sayılır Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, onbeş yıl yaşadım İstanbulda ama bilmiyormuşum demek.
KayraBey Üye Joker' Alıntı: Belli olunca konuşuruz abi çok ümitli değilim ama bakalım belki gelebilirim tabi bir kişililik yer varsa Genişletmek için tıkla ... Tabiki var dostum
Joker' Alıntı: Belli olunca konuşuruz abi çok ümitli değilim ama bakalım belki gelebilirim tabi bir kişililik yer varsa Genişletmek için tıkla ... Tabiki var dostum
x-scarface Üye Anafor.CK' Alıntı: Teşekkürler, onbeş yıl yaşadım İstanbulda ama bilmiyormuşum demek. Genişletmek için tıkla ... Hocam isim sanırım cengizdi lakin yaş kaç sakıncası yoksa
Anafor.CK' Alıntı: Teşekkürler, onbeş yıl yaşadım İstanbulda ama bilmiyormuşum demek. Genişletmek için tıkla ... Hocam isim sanırım cengizdi lakin yaş kaç sakıncası yoksa
MrExpert Üye Tahir' Alıntı: İstanbul diyelim ama trakya ya yakın sayılır Genişletmek için tıkla ... Uzak olmasaydı gelirdim Sultanbeyliden selimpaşa 2,5 saat sürüyor
Tahir' Alıntı: İstanbul diyelim ama trakya ya yakın sayılır Genişletmek için tıkla ... Uzak olmasaydı gelirdim Sultanbeyliden selimpaşa 2,5 saat sürüyor
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Tabiki var dostum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kral.Bakalım inşallah izin verirde 1 günlük gelirim
Tahir' Alıntı: Tabiki var dostum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kral.Bakalım inşallah izin verirde 1 günlük gelirim
MrExpert Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler diliyorum herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler diliyorum herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler diliyorum herkese. Genişletmek için tıkla ... Abim
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler diliyorum herkese. Genişletmek için tıkla ... Abim
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler diliyorum herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abim hoşgeldin nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler diliyorum herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abim hoşgeldin nasılsın
paradox07 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler diliyorum herkese. Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam.hayirli geceler abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler diliyorum herkese. Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam.hayirli geceler abi