Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Aha şirin baba gelmiş biraz daha kalabilirim aslında
marist Üye Joker' Alıntı: Aha şirin baba gelmiş biraz daha kalabilirim aslında Genişletmek için tıkla ... uyumadın mı sen
Joker' Alıntı: Aha şirin baba gelmiş biraz daha kalabilirim aslında Genişletmek için tıkla ... uyumadın mı sen
achambo Üye Joker' Alıntı: Aha şirin baba gelmiş biraz daha kalabilirim aslında Genişletmek için tıkla ... ne oluyo gerçek gitmiştin
Joker' Alıntı: Aha şirin baba gelmiş biraz daha kalabilirim aslında Genişletmek için tıkla ... ne oluyo gerçek gitmiştin
Joker Emekli Yönetici marist' Alıntı: uyumadın mı sen Genişletmek için tıkla ... Yok ben sabahlıyorum genelde siteden çıkacağım için öyle demiştim ama Tahir abi burdaysa kalabilirim biraz daha - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: ne oluyo gerçek gitmiştin Genişletmek için tıkla ... Üstteki mesaja bak
marist' Alıntı: uyumadın mı sen Genişletmek için tıkla ... Yok ben sabahlıyorum genelde siteden çıkacağım için öyle demiştim ama Tahir abi burdaysa kalabilirim biraz daha - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: ne oluyo gerçek gitmiştin Genişletmek için tıkla ... Üstteki mesaja bak
marist Üye achambo' Alıntı: ne oluyo gerçek gitmiştin Genişletmek için tıkla ... ona bakılırsa sende gitmiştin
marist Üye Joker' Alıntı: Yok ben sabahlıyorum genelde siteden çıkacağım için öyle demiştim ama Tahir abi burdaysa kalabilirim biraz daha Genişletmek için tıkla ... Neden ? Her gece mi sabahLıyorSun? - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: iyi geceler dostlar göz kapaklarım kapanıyor unutmayın beni sadece uslu insanlar görür Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
Joker' Alıntı: Yok ben sabahlıyorum genelde siteden çıkacağım için öyle demiştim ama Tahir abi burdaysa kalabilirim biraz daha Genişletmek için tıkla ... Neden ? Her gece mi sabahLıyorSun? - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: iyi geceler dostlar göz kapaklarım kapanıyor unutmayın beni sadece uslu insanlar görür Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: iyi geceler dostlar göz kapaklarım kapanıyor unutmayın beni sadece uslu insanlar görür Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim
-Akıncı' Alıntı: iyi geceler dostlar göz kapaklarım kapanıyor unutmayın beni sadece uslu insanlar görür Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim
achambo Üye Joker' Alıntı: Yok ben sabahlıyorum genelde siteden çıkacağım için öyle demiştim ama Tahir abi burdaysa kalabilirim biraz daha - - - Eklendi - - - Üstteki mesaja bak Genişletmek için tıkla ...
Joker' Alıntı: Yok ben sabahlıyorum genelde siteden çıkacağım için öyle demiştim ama Tahir abi burdaysa kalabilirim biraz daha - - - Eklendi - - - Üstteki mesaja bak Genişletmek için tıkla ...
Joker Emekli Yönetici marist' Alıntı: Neden ? Her gece mi sabahLıyorSun? - - - Eklendi - - - İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Evet neyse Tahir Baba'da gelmiyecek galiba herkese tekrar iyi geceler hoş sohbetler
marist' Alıntı: Neden ? Her gece mi sabahLıyorSun? - - - Eklendi - - - İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Evet neyse Tahir Baba'da gelmiyecek galiba herkese tekrar iyi geceler hoş sohbetler
marist Üye Joker' Alıntı: Evet neyse Tahir Baba'da gelmiyecek galiba herkese tekrar iyi geceler hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... neDenini demedin ama neyse. Sorma kafasını gösterip kaçtı iyi geceler Allah rahatLık verSin. - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: yatıyorum gerçek Genişletmek için tıkla ...
Joker' Alıntı: Evet neyse Tahir Baba'da gelmiyecek galiba herkese tekrar iyi geceler hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... neDenini demedin ama neyse. Sorma kafasını gösterip kaçtı iyi geceler Allah rahatLık verSin. - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: yatıyorum gerçek Genişletmek için tıkla ...
ersdfqweasdzx Üye İyi geceler maxi üyeleri Biz bodrumda yaşıyoruz ve yürüyüş yaptık biber gazı yedik ve üstüne jop yedim bazı arkadaşlarım dün karakola girdi 1100 lira para cezası geldi anlayacağınız bu ülkeyi korumak isteyene bile para cezası geliyor
İyi geceler maxi üyeleri Biz bodrumda yaşıyoruz ve yürüyüş yaptık biber gazı yedik ve üstüne jop yedim bazı arkadaşlarım dün karakola girdi 1100 lira para cezası geldi anlayacağınız bu ülkeyi korumak isteyene bile para cezası geliyor