achambo Üye -Akıncı' Alıntı: 5 şeker Genişletmek için tıkla ... al sana şeker - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: ben 3 istiyorum Genişletmek için tıkla ... istemediğin kadar şeker var - - - Eklendi - - - 1 ini al
-Akıncı' Alıntı: 5 şeker Genişletmek için tıkla ... al sana şeker - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: ben 3 istiyorum Genişletmek için tıkla ... istemediğin kadar şeker var - - - Eklendi - - - 1 ini al
Akıncı Üye __xXx__' Alıntı: hata oldu galiba Genişletmek için tıkla ... evet abi opera mini aynı sorundan 5 tane şikayet etmişim
__xXx__' Alıntı: hata oldu galiba Genişletmek için tıkla ... evet abi opera mini aynı sorundan 5 tane şikayet etmişim
__xXx__ Üye aras kardeşim nerelerde şait abi Gökçen abi Tahir reis yoklar hiç - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: evet abi opera mini aynı sorundan 5 tane şikayet etmişim Genişletmek için tıkla ... oluyor demekki arada
aras kardeşim nerelerde şait abi Gökçen abi Tahir reis yoklar hiç - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: evet abi opera mini aynı sorundan 5 tane şikayet etmişim Genişletmek için tıkla ... oluyor demekki arada
achambo Üye __xXx__' Alıntı: aras kardeşim nerelerde şait abi Gökçen abi Tahir reis yoklar hiç Genişletmek için tıkla ... bundan sonra dede gitti - - - Eklendi - - - millet çayı aldı sustu ya ne iş
__xXx__' Alıntı: aras kardeşim nerelerde şait abi Gökçen abi Tahir reis yoklar hiç Genişletmek için tıkla ... bundan sonra dede gitti - - - Eklendi - - - millet çayı aldı sustu ya ne iş
Joker Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: aleyküm Selam kardeşim hosgeldin Genişletmek için tıkla ... achambo' Alıntı: aleyküm selam çayı duydun geldin tabii Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi nasılsın Aynen geldimde kusura bakmayın biraz geciktim
__xXx__' Alıntı: aleyküm Selam kardeşim hosgeldin Genişletmek için tıkla ... achambo' Alıntı: aleyküm selam çayı duydun geldin tabii Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi nasılsın Aynen geldimde kusura bakmayın biraz geciktim
__xXx__ Üye achambo' Alıntı: bundan sonra dede gitti - - - Eklendi - - - millet çayı aldı sustu ya ne iş Genişletmek için tıkla ... çayın içinde ne vardı
achambo' Alıntı: bundan sonra dede gitti - - - Eklendi - - - millet çayı aldı sustu ya ne iş Genişletmek için tıkla ... çayın içinde ne vardı
achambo Üye __xXx__' Alıntı: çayın içinde ne vardı Genişletmek için tıkla ... azıcık vardı da hemen uyutur mu ki
marist Üye achambo' Alıntı: 3 şekerli demli çay diye kitap varmış - - - Eklendi - - - 1 şeker de içine attım Genişletmek için tıkla ... yaLancının
achambo' Alıntı: 3 şekerli demli çay diye kitap varmış - - - Eklendi - - - 1 şeker de içine attım Genişletmek için tıkla ... yaLancının
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Müco
-Akıncı' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Müco
Nextman Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: aras kardeşim nerelerde şait abi Gökçen abi Tahir reis yoklar hiç - - - Eklendi - - - oluyor demekki arada Genişletmek için tıkla ... Buralardayız merak etmeyin
__xXx__' Alıntı: aras kardeşim nerelerde şait abi Gökçen abi Tahir reis yoklar hiç - - - Eklendi - - - oluyor demekki arada Genişletmek için tıkla ... Buralardayız merak etmeyin
Akıncı Üye achambo' Alıntı: bundan sonra dede gitti - - - Eklendi - - - millet çayı aldı sustu ya ne iş Genişletmek için tıkla ... uyku hapını az at dedim sana
achambo' Alıntı: bundan sonra dede gitti - - - Eklendi - - - millet çayı aldı sustu ya ne iş Genişletmek için tıkla ... uyku hapını az at dedim sana
achambo Üye marist' Alıntı: yaLancının Genişletmek için tıkla ... verdik işte ne kadar şeker istiyosan önüne yığdım al istediğin kadar
marist' Alıntı: yaLancının Genişletmek için tıkla ... verdik işte ne kadar şeker istiyosan önüne yığdım al istediğin kadar
__xXx__ Üye -Akıncı' Alıntı: aras paşa kaçtı tahir baba yaşlılık napsın sait abi forum işleri gökçen sbi kayıp Genişletmek için tıkla ...
-Akıncı' Alıntı: aras paşa kaçtı tahir baba yaşlılık napsın sait abi forum işleri gökçen sbi kayıp Genişletmek için tıkla ...
marist Üye achambo' Alıntı: al sana şeker - - - Eklendi - - - istemediğin kadar şeker var - - - Eklendi - - - 1 ini al Genişletmek için tıkla ... iyi oldu bu getir bakam
achambo' Alıntı: al sana şeker - - - Eklendi - - - istemediğin kadar şeker var - - - Eklendi - - - 1 ini al Genişletmek için tıkla ... iyi oldu bu getir bakam
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: uyku hapını az at dedim sana Genişletmek için tıkla ... az attım bir bardağa 3 tane dedin ben 2 tane attım çok mu ki
-Akıncı' Alıntı: uyku hapını az at dedim sana Genişletmek için tıkla ... az attım bir bardağa 3 tane dedin ben 2 tane attım çok mu ki
__xXx__ Üye achambo' Alıntı: azıcık vardı da hemen uyutur mu ki Genişletmek için tıkla ... demekki etkisi iyiymiş
achambo' Alıntı: azıcık vardı da hemen uyutur mu ki Genişletmek için tıkla ... demekki etkisi iyiymiş
marist Üye achambo' Alıntı: verdik işte ne kadar şeker istiyosan önüne yığdım al istediğin kadar Genişletmek için tıkla ... yeni gördüm ne kızıyon :d
achambo' Alıntı: verdik işte ne kadar şeker istiyosan önüne yığdım al istediğin kadar Genişletmek için tıkla ... yeni gördüm ne kızıyon :d
Akıncı Üye achambo' Alıntı: az attım bir bardağa 3 tane dedin ben 2 tane attım çok mu ki Genişletmek için tıkla ... az atmışsın aslında
achambo' Alıntı: az attım bir bardağa 3 tane dedin ben 2 tane attım çok mu ki Genişletmek için tıkla ... az atmışsın aslında