Selamun Aleyküm cümleten :) aleyküm selam çayı duydun geldin tabii:sarıl:
achambo Üye Joker' Alıntı: Selamun Aleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam çayı duydun geldin tabii
Joker' Alıntı: Selamun Aleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam çayı duydun geldin tabii
__xXx__ Üye -Akıncı' Alıntı: güzel bölüm sanırım hayırlısıyla mezun olursun inşAllah Genişletmek için tıkla ... inşallah mezun olunca okumaya devam bi bitmedi ya
-Akıncı' Alıntı: güzel bölüm sanırım hayırlısıyla mezun olursun inşAllah Genişletmek için tıkla ... inşallah mezun olunca okumaya devam bi bitmedi ya
achambo Üye hikmet366' Alıntı: nextman abi şuna bır cezada verde 2 gece boyunca herkese çay ısmarlasın Genişletmek için tıkla ... verin bana ceza ben cezaların adamıyım - - - Eklendi - - - (eğer istemediğim ceza olursa ceza verdiğinize pişman olursunuz uyarıyım)
hikmet366' Alıntı: nextman abi şuna bır cezada verde 2 gece boyunca herkese çay ısmarlasın Genişletmek için tıkla ... verin bana ceza ben cezaların adamıyım - - - Eklendi - - - (eğer istemediğim ceza olursa ceza verdiğinize pişman olursunuz uyarıyım)
marist Üye achambo' Alıntı: misafirlere özel manzaralı mekandan Genişletmek için tıkla ... bize nasıL gelecek acaba
achambo' Alıntı: misafirlere özel manzaralı mekandan Genişletmek için tıkla ... bize nasıL gelecek acaba
achambo Üye marist' Alıntı: bize nasıL gelecek acaba Genişletmek için tıkla ... size özel isteğe göre istekleri alayım açık,demli kaç şeker veya şekersiz
marist' Alıntı: bize nasıL gelecek acaba Genişletmek için tıkla ... size özel isteğe göre istekleri alayım açık,demli kaç şeker veya şekersiz
Akıncı Üye Joker' Alıntı: Selamun Aleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hoşgeldin
Joker' Alıntı: Selamun Aleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hoşgeldin
__xXx__ Üye achambo' Alıntı: size özel isteğe göre istekleri alayım açık,demli kaç şeker veya şekersiz Genişletmek için tıkla ... şekersiz açık limonlu var mi
achambo' Alıntı: size özel isteğe göre istekleri alayım açık,demli kaç şeker veya şekersiz Genişletmek için tıkla ... şekersiz açık limonlu var mi
Akıncı Üye achambo' Alıntı: size özel isteğe göre istekleri alayım açık,demli kaç şeker veya şekersiz Genişletmek için tıkla ... demli cigerim
achambo' Alıntı: size özel isteğe göre istekleri alayım açık,demli kaç şeker veya şekersiz Genişletmek için tıkla ... demli cigerim
achambo Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: demli cigerim Genişletmek için tıkla ... misafirlerden vur işte dur geliyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: demli cigerim Genişletmek için tıkla ... misafirlerden vur işte dur geliyo
__xXx__ Üye achambo' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - misafirlerden vur işte dur geliyo Genişletmek için tıkla ... işte bu
achambo' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - misafirlerden vur işte dur geliyo Genişletmek için tıkla ... işte bu
marist Üye achambo' Alıntı: size özel isteğe göre istekleri alayım açık,demli kaç şeker veya şekersiz Genişletmek için tıkla ... demLi koyu oLsun , 3 şeker uyutmasın bizi çayın diriLeLim
achambo' Alıntı: size özel isteğe göre istekleri alayım açık,demli kaç şeker veya şekersiz Genişletmek için tıkla ... demLi koyu oLsun , 3 şeker uyutmasın bizi çayın diriLeLim
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: kesme mi yoksa toz? Genişletmek için tıkla ... kesme (2 diyin fotosunu bulmak daha kolay) - - - Eklendi - - -
-Akıncı' Alıntı: kesme mi yoksa toz? Genişletmek için tıkla ... kesme (2 diyin fotosunu bulmak daha kolay) - - - Eklendi - - -
achambo Üye 3 şekerli demli çay diye kitap varmış - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: demLi koyu oLsun , 3 şeker uyutmasın bizi çayın diriLeLim Genişletmek için tıkla ... 1 şeker de içine attım
3 şekerli demli çay diye kitap varmış - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: demLi koyu oLsun , 3 şeker uyutmasın bizi çayın diriLeLim Genişletmek için tıkla ... 1 şeker de içine attım
marist Üye achambo' Alıntı: kesme (2 diyin fotosunu bulmak daha kolay) - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... ben 3 istiyorum
achambo' Alıntı: kesme (2 diyin fotosunu bulmak daha kolay) - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... ben 3 istiyorum