-efşan Üye Joker' Alıntı: Evet abi Burak.Estağfurullah abi o nasıl söz yalnız ben ismini bilmiyorum söylermisin Genişletmek için tıkla ... Çok güzel ismin var, hayır olsun İnşallah. Adım Cengiz benim de.
Joker' Alıntı: Evet abi Burak.Estağfurullah abi o nasıl söz yalnız ben ismini bilmiyorum söylermisin Genişletmek için tıkla ... Çok güzel ismin var, hayır olsun İnşallah. Adım Cengiz benim de.
Joker Emekli Yönetici Anafor.CK' Alıntı: Çok güzel ismin var, hayır olsun İnşallah. Adım Cengiz benim de. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Cengiz abi tanıştığımıza memnun oldum - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: kimse konuşmuyo ben yatayım görüşürüz iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim
Anafor.CK' Alıntı: Çok güzel ismin var, hayır olsun İnşallah. Adım Cengiz benim de. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Cengiz abi tanıştığımıza memnun oldum - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: kimse konuşmuyo ben yatayım görüşürüz iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim
-efşan Üye Joker' Alıntı: Allah razı olsun Cengiz abi tanıştığımıza memnun oldum - - - Eklendi - - - İyi geceler kardeşim Genişletmek için tıkla ... Bilmukabele Kardeşim.
Joker' Alıntı: Allah razı olsun Cengiz abi tanıştığımıza memnun oldum - - - Eklendi - - - İyi geceler kardeşim Genişletmek için tıkla ... Bilmukabele Kardeşim.
Joker Emekli Yönetici Anafor.CK' Alıntı: Bilmukabele Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abicim.Hayırlı geceler
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoşgeldin abi - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Geldim ve gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi gitmeden pm'e bak
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoşgeldin abi - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Geldim ve gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi gitmeden pm'e bak
1STayTRue35 Üye Joker' Alıntı: adamdaki şansa bak Genişletmek için tıkla ... Avea da oluyo oyle ara sıra geçenlerde bizim arkadaşa da öyle oldu 10-15 gün bedavaya getirdi herşeyi bi bana denk gelmedi be
Joker' Alıntı: adamdaki şansa bak Genişletmek için tıkla ... Avea da oluyo oyle ara sıra geçenlerde bizim arkadaşa da öyle oldu 10-15 gün bedavaya getirdi herşeyi bi bana denk gelmedi be
Joker Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Selamlar cümleten ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi hoşgeldin
achambo Üye 1STayTRue35' Alıntı: Avea da oluyo oyle ara sıra geçenlerde bizim arkadaşa da öyle oldu 10-15 gün bedavaya getirdi herşeyi bi bana denk gelmedi be Genişletmek için tıkla ... o zaman ben - - - Eklendi - - - giriyim biraz int. eğer kesilmezse sömürücem
1STayTRue35' Alıntı: Avea da oluyo oyle ara sıra geçenlerde bizim arkadaşa da öyle oldu 10-15 gün bedavaya getirdi herşeyi bi bana denk gelmedi be Genişletmek için tıkla ... o zaman ben - - - Eklendi - - - giriyim biraz int. eğer kesilmezse sömürücem
Joker Emekli Yönetici 1STayTRue35' Alıntı: Avea da oluyo oyle ara sıra geçenlerde bizim arkadaşa da öyle oldu 10-15 gün bedavaya getirdi herşeyi bi bana denk gelmedi be Genişletmek için tıkla ... Bir saf bizmiyiz yahu bana niye olmuyor
1STayTRue35' Alıntı: Avea da oluyo oyle ara sıra geçenlerde bizim arkadaşa da öyle oldu 10-15 gün bedavaya getirdi herşeyi bi bana denk gelmedi be Genişletmek için tıkla ... Bir saf bizmiyiz yahu bana niye olmuyor
achambo Üye Joker' Alıntı: Bir saf bizmiyiz yahu bana niye olmuyor Genişletmek için tıkla ... o kadar sömürdü gereksiz yerden öcümü alıcam
Joker' Alıntı: Bir saf bizmiyiz yahu bana niye olmuyor Genişletmek için tıkla ... o kadar sömürdü gereksiz yerden öcümü alıcam
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: o kadar sömürdü gereksiz yerden öcümü alıcam Genişletmek için tıkla ... Al bakalım - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: İyi geceler herkese... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim hoşgeldin
achambo' Alıntı: o kadar sömürdü gereksiz yerden öcümü alıcam Genişletmek için tıkla ... Al bakalım - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: İyi geceler herkese... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim hoşgeldin
1STayTRue35 Üye achambo' Alıntı: o kadar sömürdü gereksiz yerden öcümü alıcam Genişletmek için tıkla ... Aynen sömürebildiğin kadar sömür az bile onlara avea ya müstehaktır hep onlar mı sömürecek
achambo' Alıntı: o kadar sömürdü gereksiz yerden öcümü alıcam Genişletmek için tıkla ... Aynen sömürebildiğin kadar sömür az bile onlara avea ya müstehaktır hep onlar mı sömürecek