__xXx__ Üye gençler bana müsade gelenler hoşgeldi benden sonra gideceklere ve herkese şimdiden iyi geceler allah rahatlık versin kafa duman bende artık uyumam lazım
gençler bana müsade gelenler hoşgeldi benden sonra gideceklere ve herkese şimdiden iyi geceler allah rahatlık versin kafa duman bende artık uyumam lazım
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: ben de yattım iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler allah rahatlık versin
İsmail' Alıntı: ben de yattım iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler allah rahatlık versin
_YldZEneS_ Üye afsinbeyyy' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin sanada hayırlı geceler - - - Eklendi - - - yeter 6 konuya hort yazdım
afsinbeyyy' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin sanada hayırlı geceler - - - Eklendi - - - yeter 6 konuya hort yazdım
haydaravısyon Üye Ne zaman?” dedi Ay yıldızlara. “Yakında” dedi onu eve takip eden rüzgar. “Kim?” dedi ağlamaya başlayan bulut. “Benim” dedi atlı, kemik kadar sert. Nasıl?” dedi yeri eriten güneş. “Neden?” dedi akmayı reddeden nehir. “Nerede?” dedi sesi olmayan gök gürültüsü. “Burada” dedi atlı, ve çekti silah
Ne zaman?” dedi Ay yıldızlara. “Yakında” dedi onu eve takip eden rüzgar. “Kim?” dedi ağlamaya başlayan bulut. “Benim” dedi atlı, kemik kadar sert. Nasıl?” dedi yeri eriten güneş. “Neden?” dedi akmayı reddeden nehir. “Nerede?” dedi sesi olmayan gök gürültüsü. “Burada” dedi atlı, ve çekti silah
Oğuzhan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam Oğuzhan nasılsın Genişletmek için tıkla ... Cok sukur abi iyiyim sen nasilsin
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam Oğuzhan nasılsın Genişletmek için tıkla ... Cok sukur abi iyiyim sen nasilsin
OttomaN TigeR Üye Kabız Civciv' Alıntı: Cok sukur abi iyiyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim bende iyiyim.
Kabız Civciv' Alıntı: Cok sukur abi iyiyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim bende iyiyim.